Home » Evenimente

Evenimente in Bucuresti

Organizeaza evenimente in Bucuresti alaturi de Grand Hotel Continental

Grand Hotel Continental – hotel de 5* – poate gazdui numeroase tipuri de evenimente in Bucuresti: de la dejunuri private, la seminarii de afaceri, training-uri, intalniri corporate sau conferinte de presa. Echipa noastra de vanzari va sta la dispozitie pentru a va contura cele mai abtioase evenimente private si evenimente corporate.

***

Grand Continental – boutique hotel ce ofera cazare de 5 stele si organizare evenimente in Bucuresti.

Hotelul combina detaliile unei arhitecturi deosebite cu o suita de servicii personalizate, dedicate unei clientele de elita. Cladirea monument istoric beneficiaza de o locatie excelenta pe Calea Victoriei, un loc plin de istorie, centrul high-life-ului bucurestean inca din anii 1800. Redeschis in 2009 dupa un proces de restaurare si redecorare ce a durat 4 ani, Grand Hotel Continental isi asteapta oaspetii pentru o calatorie in istorie unica pentru un hotel din Romania.

Organizare evenimente – Grand Hotel Continental Evenimente corporate Bucuresti   Anul acesta, Continental Hotels sarbatoreste 25 ani de la infiintare, o perioada lunga in care si-a creat o imagine emblematica pe piata ospitalitatii romanesti, imbunatatindu-si constant calitatea serviciilor oferite. Cu aceasta ocazie speciala, in luna aprilie, vom oferi o serie de beneficii pentru clientii nostri.  Pentru evenimentele… (continuare)

Evenimente private in Bucuresti Evenimente Private – Grand Hotel Continental este cea mai buna alegere pentru organizarea lor! Atmosfera eleganta, serviciile de 5 stele si pozitia centrala sunt doar cateva din atuurile noastre. Formularul de mai jos va poate ajuta sa intrati in legatura cu echipa noastra de vanzari pentru a pune la punct detaliile… (continuare)

Capacitate sali de conferinta Bucuresti – Grand Hotel Continental Sali de conferinta Bucuresti – Facilitati: Internet gratuit Videoproiector Ecran multimedia Flip chart Wi-Fi Mape si pixuri Asistenta banqueting Apa in sala La cerere: traducere, sistem audio & video, echipament IT (calculator, laptop, etc.), teleconferinta, televoting, pupitru, lumini de scena. Sali de conferinta Bucuresti – Situate la… (continuare)