Cazare

Cazare ieftina Bucuresti, langa Gara de Nord

La Hello Hotels  te asteptam intr-o atmosfera prietenoasa si iti punem la dispozitie cazare confortabila la preturi accesibile,  in cele 150 de camere structurate pe 7 etaje. Hotel central cu camere moderne, dotate cu televizoare LCD, aer conditionat, mobilier simplu si practic, asigura confortul necesar unei calatorii de scurta durata, cu o cazare ieftina in Bucuresti. De asemenea, fiecare oaspete are posibilitatea de a alege intre o camera de fumatori sau o camera de nefumatori.

Strategic amplasat, Hello Hotels are avantajul de a fi la doar 2 minute de metrou dar si de statia de RATB, astfel incat sa poti ajunge sigur si rapid cu orice mijloc de transport in comun, oriunde in Bucuresti.

Cazare ieftina Bucuresti – Hello Hotels

Hello Hotels – Camere Bucuresti Pentru cazare poti alege una din cele 150 camere situate pe 7 etaje si mezanin. Structura camerelor este urmatoarea: 126 camere duble matrimoniale (din care 87 au pat extensibil); 9 camere twin (cu pat extensibil); 3 camere pentru persoane cu dizabilitati si mobilitate redusa; 12 camere confort de 3 stele… (continuare)

Hello Hotels – Cele mai bune tarife Rezerva online cu 48 de ore in avans si ai tarife de la 26€/ camera  Oferta valabila pentru rezervarile on-line cu plata in avans Tarifele includ TVA si taxele locale. Accesul la Internet este GRATUIT. Se accepta plata prin numerar, credit card (Visa, Mastercard, American Express, Maestro, Visa… (continuare)

Hotel Hello – Servicii Mic dejun dimineata devreme: intre 4:30 a.m. – 6:30 a.m. Pentru ca ne dorim sa incepi dimineata bine, in cazul in care doresti sa servesti micul dejun dimineata devreme te intampinam cu apa, cafea, sandwich cu branza, sandwich cu sunca, croissant si mar. Pentru a beneficia de acest serviciu te rugam sa… (continuare)