Mai mult decât profesie. Pasiune!

Mai mult decât profesie. Pasiune!

Ele, mai capricioase. Ei, mai practici. Cum aleg femeile vs bărbații hotelul perfect? Află de la Adela și Ovidiu, asigurăm o porție sănătoasă de râs!

Colegul nostru de la Suceava prezintă meseria de bagajist asemenea unui culturist care ține bagajele în echilibru perfect. În spatele aparatului de fotografiat, lucrurile au stat cu totul altfel…

Voi dintotdeauna v-ați planificat din timp vacanțele? Alice Năstase recunoște că abia cu timpul a învățat să se treacă și pe ea „pe lista drepturilor la răsfăț”.

sfaturi calatorie

Ce să nu uiți înainte de călătorie și cum să descoperi cât mai bine regiunea în care vei călători:

Dacă ajungi în situația în care, deși ai o rezervare confirmată, hotelul îți spune că nu mai are camere disponibile, trebuie să știi care sunt drepturile tale și ce obligații are hotelul față de tine.

bagaj calatorie

Pentru doamne, bagajul pare a fi întotdeauna neîncăpător. Pentru domni este la fel de dificil, căci în sarcina lor revine căratul geamantanelor…

millennials calatorii

Îi vezi în metrou cu telefonul în mână, dând slide după slide și scroll într-un mod aproape robotic. Ei sunt generația Google / Facebook.

nicolaie cazacu

Nicolaie Cazacu, „culturistul” din poza lunii august este chiar colegul nostru de la Vânzări din Suceava! Vezi de ce a zis că l-ar putea depăși pe Usain Bolt la alergat:

pareri hotel

©2018 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Ai 10% discount față de oricare alt site de rezervări doar cu adresa ta de email.

Nu vom stoca și nu vom folosi această adresă în viitor.

Nu vreau discount

Mai multe detalii legate de oferta Continental Hotels.