Mai mult decât profesie. Pasiune!

Mai mult decât profesie. Pasiune!

Există cel puțin un moment în care bărbații adoră literatura: atunci când se apucă de scris reclamații la hotel. Dar nici femeile nu se lasă mai prejos.

barman

Colega nostră Valentina Tomescu a încercat să transmită prin poza lunii iulie perfecțiunea. Vezi pozele din culise:

editorial alice nastase

Junalista Alice Năstase ne vorbește despre cum serile dansate de ceai s-au tranformat în seri de cocktail: „Azi, nici adolescenții și nici adulții nu mai merg la ceaiuri, în schimb ….”

secrete hotel

Crezi că știi totul despre hoteluri? Vezi o listă de 15 secrete care îți vor face sejurul mai plăcut.

Chiar și în hotelurile de top pot apărea unele probleme. Urmează sfaturile noastre dacă vrei ca recepționerul să înțeleagă nemulțumirile tale.

Zona județului Mehedinți are un potențial turistic uriaș și poate mult prea puțin cunoscut publicului larg. Ne vom opri la câteva trasee care se pot face cu pe două roți, cu bicicleta:

barman bautura

Am intrat în mintea barmanilor și a ieșit o listă amuzantă cu ceea ce gândesc ei în funcție de ce cocktail sau băutură comanzi:

beneficii limonada

Este o băutură ușor de făcut, deloc costisitoare, ajută la digestie, are vitamina C din plin și păstrează pielea tânără. Vezi lista completă de beneficii ale limonadei:

valentina tomescu

Valentina Tomescu, barman la Continental Dr. Tr. Severin ne-a dezvăluit în interviu că a învățat că orice problemă se tratează și se rezolvă cu zâmbetul pe buze. Vezi interviul integral:

©2018 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Ai 10% discount față de oricare alt site de rezervări doar cu adresa ta de email.

Nu vom stoca și nu vom folosi această adresă în viitor.

Nu vreau discount

Mai multe detalii legate de oferta Continental Hotels.