Mai mult decât profesie. Pasiune!

Mai mult decât profesie. Pasiune!

hotel review

Să alegi hotelul perfect poate fi la fel de dificil ca a găsi acul în carul cu fân. Însă, procesul poate fi privit cu umor, așa cum ne arată în cele ce urmează bloggerii Adela și Ovidiu.

Scopul nostru este să contribuim la starea ta de bine. De aceea ne-am imaginat că ospătarul de room service este un clovn, menit să te binedispună:

Suntem îndreptățiți să avem dreptul la bucurie fără a oferi nimic în schimb? Jurnalisa Alice Năstase ne arată cum învătăm să zâmbim mai des:

retete copii

A găti alături de cei mici aduce numeroase beneficii. Îți propunem trei rețete sănătoase și simplu de făcut împreună cu copiii!

retete copii
obezitatea la copii

O statistică sumbră plasează România pe locul 3 în Europa la obezitatea infantilă. Vezi care sunt cauzele si ce trebuie să facă părinții:

nymphaea oradea

Cu toții știm cât de mult adoră copiii să se bălăcească și nu e ocazie mai bună ca începutul verii să le dai liber la distracție! Ți-am pregătit două recomandări de distracție:

iunie copii 2017
rezervari online

Ești curios să afli ce ne influențează să alegem un hotel sau altul? Sau unde ne cade privirea, poate uneori inconștient, când căutăm pe Google un hotel?

pareri hotel

Află în ce site-uri de review-uri trebuie să te încrezi, cum să evaluezi nota unui hotel și la ce trebuie să fii atent atunci când citești un comentariu

pareri hotel

Continuăm seria de interviuri cu angajații cu Laurențiu Iacob, manager service F&B. El ne-a spus că la angajare nici nu-i trecerea prin minte că va rămâne în domeniu. Acum are 9 ani în Continental.

©2018 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Ai 10% discount față de oricare alt site de rezervări doar cu adresa ta de email.

Nu vom stoca și nu vom folosi această adresă în viitor.

Nu vreau discount

Mai multe detalii legate de oferta Continental Hotels.