Mai mult decât profesie. Pasiune!

Mai mult decât profesie. Pasiune!

oameni tehnologie

Vor înlocui roboții ființa umană chiar și în hoteluri? Jurnaliștii Adela și Ovidiu răsucesc subiectul pe toate părțile, cu umor fin și cuvinte frumos aranjate!

editorial alice nastase multitasking

Alice Năstase ne povestește despre provocările zilelor noastre, în care multitasking-ul face parte din rutina oricărei zile…

ospatar

Colegul nostru Sebastian Cizmaș a jucat rolul acrobatului în poza lunii mai. El este acel om prietenos către care mergi când ai nevoie de ajutor…

eticheta vin

Tu știi cum să savurezi un vin la maximum? Primul pas este analizarea corectă a etichetei. Vezi ce trebuie să urmărești:

pahar vin

Știai că forma paharului influențează gustul vinului? Un pahar de vin corect trebuie să aibă 4 caracteristici:

temperatura vin

Pentru a savura corect vinul, trebuie să avem câteva cunoștințe minime despre temperaturile de servire, în funcție de tipul acestuia:

degustare vin

Când evaluăm un vin, căutăm, de fapt, defectele care l-ar face de o calitate inferioară. Vezi cum putem deosebi un vin de calitate în 4 pași:

Colegul nostru Sebastian Cizmaș, protagonistul fotografiei lunii mai, ne povestit o întâmplare bizară de la locul de muncă: „Într-o zi, la ieșirea din hotel m-am întâlnit cu un oaspete neobișnuit…”.

©2018 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Ai 10% discount față de oricare alt site de rezervări doar cu adresa ta de email.

Nu vom stoca și nu vom folosi această adresă în viitor.

Nu vreau discount

Mai multe detalii legate de oferta Continental Hotels.