Mai mult decât profesie. Pasiune!

Mai mult decât profesie. Pasiune!

Cafeaua este cupidonul zilelor noastre, având puterea de a iniția povești de dragoste. Însă, în jurul cafelei sunt și încercări nereușite de uniune…

Cu grația unei balerine, colega noastră Valentina servește cu eleganță cafeaua. Un strop de pasiune transformă orice profesie în perfecțiune. Vezi mai multe poze din culise:

Este primul lucru care îți trece prin minte dimineața și e imposibil să nu vezi o postare despre ea pe Facebook la primele ore ale dimineții. Te-ai prins, despre cafea este vorba!

Te aflii printre cei pentru care cafeaua nu are gust decât cu tone de zahăr și lapte din abundență? Dacă da, atunci faci parte din cei care nu se bucură de calitățile reale ale cafelei.

„Am citit undeva că Eminescu era dependent de cafea, şi m-am gândit că poate că există o legătură între cuvântul desăvârșit ales şi băutura nobilă a dimineţilor.” Vezi editorial Alice Năstase:

Valentina Velicea, ospătar la Continental Forum Sibiu ne-a dezvăluit în interviu că a învățat ce înseamnă o echipă. Vezi interviul integral:

©2018 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Ai 10% discount față de oricare alt site de rezervări doar cu adresa ta de email.

Nu vom stoca și nu vom folosi această adresă în viitor.

Nu vreau discount

Mai multe detalii legate de oferta Continental Hotels.