Operator Date F&B – Casier

Operator Date F&B - Casier

       Poziție: Operator Date F&B / Casier

Ești interesat de o schimbare? Îți dorești un loc de muncă stabil, cu un mediu de lucru plăcut? Atunci te așteptăm la Hello Hotels!

Candidatul ideal:

 • Cunoștințe de contabilitate primară;
 • Abilități analitice și de calcul aritmetic;
 • Capacitatea de prelucrare și interpretare a informațiilor;
 • Minim studii medii;
 • Bune cunoștințe de operare PC;
 • Atenție la detalii.

Descrierea jobului:

 • Operare documente în sistemul de gestiune Micros și Charisma (documente primare, facturi, consumuri, inventare, etc.);
 • Activități de casierie (preluare încasări cash, verificări încasări și rapoarte fiscale, verificare documente justificative).
operator date f&b

Pachet beneficii:

 • Bonusuri acordate conform politicilor interne agreate (bonus de realizare buget anual, bonus de recomandare candidaturi);
 • Zile de concediu care pot crește în funcție de vechimea în companie;
 • Tichete de masă proporțional timpului lucrat;
 • Măsuri eficiente de dezvoltare în carieră și posibilitatea promovării în cadrul companiei;
 • Posibilitatea de a opta pentru pachete medicale în cadrul unei clinici private cu servicii de înaltă calitate.

Cum trimiți CV:

Dacă te potrivești descrierii de mai sus trimite CV-ul folosind formularul de mai jos (apăsați pe butonul „Aplică acum la acest job“) sau la adresa cariere@continentalhotels.ro – precizează în subiectul mail-ului postul pentru care aplici și numele hotelului. 

Continental Hotels are o tradiție de peste 25 de ani pe piața turistică din România. Încă de la început, obiectivele companiei au avut în vedere furnizarea de servicii hoteliere pentru segmentul turismului de afaceri.

În prezent, Continental Hotels este cel mai mare lanț hotelier românesc ce acoperă piața de lux, business și economy, oferind, în același timp, o gamă completă de servicii și pentru segmentul MICE.

Portofoliul Continental Hotels cuprinde următoarele branduri proprii: Grand Hotel Continental (*****), Continental Forum (****), Continental (***), Hello Hotels (**),
Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Mondo Restaurant, Victoria Club, Tekaffe. Prin contractul de management cu grupul Accor, Continental Hotels deține și 4 hoteluri Ibis în România.

Orașele în care Continental Hotels este prezent: București, Arad, Oradea, Sibiu, Constanța, Tîrgu Mureș, Drobeta Turnu Severin și Suceava, totalizând peste 1.860 de camere.

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Oras (obligatoriu)

Denumire Job (obligatoriu)

Mesaj:

Upload CV

Dorim să te informăm ca toate datele cu caracter personal care te privesc și care sunt colectate în contextul candidaturii tale pot fi prelucrate de către Continental Hotels S.A. doar în scopul recrutării. Respectivele date vor fi colectate și prelucrate în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor, pe toată durata procesului de recrutare precum și ulterior pe o perioadă stabilită între 6 luni și 3 ani, în funcție de nivelul experienței profesionale necesare job-ului la care ai aplicat.

De asemenea, te invităm să citești politica GDPR (,,General Data Protection Regulation – GDPR”) adoptată de Continental Hotels aici: Politica de confidentialitate

©2018 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Ai 10% discount față de oricare alt site de rezervări doar cu adresa ta de email.

Nu vom stoca și nu vom folosi această adresă în viitor.

Nu vreau discount

Mai multe detalii legate de oferta Continental Hotels.