Recepționer

Recepționer

Ești interesat să începi sau să-ți dezvolți cariera în domeniul hotelier?

Căutăm recepționer pentru a se alătura echipei Hello Hotels, un hotel modern aflat la doar 2 minute de metrou, lângă Gara de Nord. Promovăm un mediu de lucru deschis și comunicativ și abia așteptăm să ne cunoaștem!

Poziție: recepționer București

Cum va arăta o zi la noul tău job: 

  • Vei fi promoterului hotelului nostru prin promovarea ofertelor și serviciilor disponibile;
  • Te vei asigura de aplicarea corectă a politicilor de marketing și a celor tarifare ale companiei;
  • Vei întâmpina oaspeții și vei efectua operațiile legate de check-in și implicit check-out în sistemul de gestiune hotelieră Opera;
  • Vei comunica celorlalte departamente solicitările speciale venite din partea oaspeților;
  • Și nu în ultimul rând te vei implica în îmbunătățirea constantă a serviciilor și produselor hoteliere prin soluționarea feedback-urilor oaspeților.
receptioner bucuresti

Ce va conține pachetul tău de beneficii:

  • Bonusuri acordate conform politicilor interne agreate (bonus de realizare buget anual; bonus de performanță, bonus de recomandare candidaturi);
  • Zile de concediu care pot crește în funcție de vechimea în companie;
  • Tichete de masă proporțional timpului lucrat;
  • Măsuri eficiente de dezvoltare în carieră și posibilitatea promovării în cadrul companiei;
  • Posibilitatea de a opta pentru pachete medicale în cadrul unei clinici private cu servicii de înaltă calitate și discounturi la o gamă variată de servicii stomatologice.

Cum trimiți CV:

Dacă te potrivești descrierii de mai sus trimite CV-ul folosind formularul de mai jos (apăsați pe butonul „Aplică acum la acest job“) sau la adresa cariere@continentalhotels.ro – precizează în subiectul mail-ului postul pentru care aplici și numele hotelului. 

Continental Hotels are o tradiție de peste 25 de ani pe piața turistică din România. Încă de la început, obiectivele companiei au avut în vedere furnizarea de servicii hoteliere pentru segmentul turismului de afaceri.

În prezent, Continental Hotels este cel mai mare lanț hotelier românesc ce acoperă piața de lux, business și economy, oferind, în același timp, o gamă completă de servicii și pentru segmentul MICE.

Portofoliul Continental Hotels cuprinde următoarele branduri proprii: Grand Hotel Continental (*****), Continental Forum (****), Continental (***), Hello Hotels (**),
Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Mondo Restaurant, Victoria Club, Tekaffe. Prin contractul de management cu grupul Accor, Continental Hotels deține și 4 hoteluri Ibis în România.

Orașele în care Continental Hotels este prezent: București, Arad, Oradea, Sibiu, Constanța, Tîrgu Mureș, Drobeta Turnu Severin și Suceava, totalizând peste 1.860 de camere.

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Oras (obligatoriu)

Denumire Job (obligatoriu)

Mesaj:

Upload CV

Dorim să te informăm ca toate datele cu caracter personal care te privesc și care sunt colectate în contextul candidaturii tale pot fi prelucrate de către Continental Hotels S.A. doar în scopul recrutării. Respectivele date vor fi colectate și prelucrate în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor, pe toată durata procesului de recrutare precum și ulterior pe o perioadă stabilită între 6 luni și 3 ani, în funcție de nivelul experienței profesionale necesare job-ului la care ai aplicat.

De asemenea, te invităm să citești politica GDPR (,,General Data Protection Regulation – GDPR”) adoptată de Continental Hotels aici: Politica de confidentialitate

©2018 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Ai 10% discount față de oricare alt site de rezervări doar cu adresa ta de email.

Nu vom stoca și nu vom folosi această adresă în viitor.

Nu vreau discount

Mai multe detalii legate de oferta Continental Hotels.