Oportunități de angajare
Oportunități de angajare

Cariere

Cariere

La Continental Hotels credem în promovarea unor servicii modelate de atenția, grija și plăcerea de a ne mulțumi clienții. Pentru a oferi oaspeților noștri cele mai bune condiții și servicii avem nevoie în primul rând de angajați de top.

Compania noastră încurajează un mediu de lucru deschis și comunicativ. Puterea vine din receptivitate la schimbare și disponibilitatea de a învăța de la alții. Promovăm un mediu de lucru în care fiecare dintre membrii echipei își asumă răspunderea personală. Echipele de succes sunt cele formate din membri responsabili de faptele proprii și care doresc să-și asume responsabilități.

Stilul nostru de management promovează performanța, atât la nivel individual cât și la nivel de echipă și încurajează orientarea angajaților către îndeplinirea de obiective. Oferim angajaților noștri un loc de muncă unde găsesc stimulente, oportunități, training și dezvoltare personală. Construind împreună cele mai bune idei și practici, integrându-i pe cei mai buni în echipe comune de lucru multiplicăm puterea companiei. Atitudinea pozitivă și entuziasmul reprezintă principalele calități pentru cei care vor să facă parte din compania noastră.

Recrutăm pentru atitudine, dezvoltăm abilități și construim experiență.

Indiferent dacă ești la început de carieră sau dorești să o dezvolți și să o consolidezi într-un mediu stabil, dar cu oportunități provocatoare, noi credem în recrutarea candidaților potriviți pentru atitudinea lor, dezvoltându-le abilitățile și construind experiențe.

Noi am învățat de-a lungul timpului că oamenii rămân acolo unde simt că sunt apreciați, unde se simt mândri că fac echipă cu oameni valoroși de la care au ce învăța și unde pot avea rolul potrivit potențialului individual.

Te invităm să afli mai multe despre oportunitățile noastre de carieră, aplică astăzi și dacă vei fi contactat pentru a discuta aplicația ta vei avea șansa să descoperi ce înseamnă a alege o carieră în Continental Hotels.

Trimite-ne datele profesionale și cele de contact într-un CV cât mai detaliat, însoțit de o fotografie și opțiunile de activitate la adresa cariere@continentalhotels.ro.

©2017 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?