Oportunități de angajare
Oportunități de angajare

Cariere

Cariere

La Continental Hotels credem în promovarea unor servicii modelate de atenția, grija și plăcerea de a ne mulțumi clienții. Pentru a oferi oaspeților noștri cele mai bune condiții și servicii avem nevoie în primul rând de angajați de top.

Compania noastră încurajează un mediu de lucru deschis și comunicativ. Promovăm un mediu de lucru în care fiecare dintre membrii echipei își asumă răspunderea personală.

Stilul nostru de management promovează performanța, atât la nivel individual cât și la nivel de echipă și încurajează orientarea angajaților către îndeplinirea de obiective. Oferim angajaților noștri un loc de muncă unde găsesc stimulente, oportunități, training și dezvoltare personală.

Recrutăm pentru atitudine, dezvoltăm abilități și construim experiență.

Trimite-ne CV-ul cât mai detaliat, însoțit de o fotografie, datele de contact și postul pentru care dorești să aplici la adresa cariere@continentalhotels.ro. Mai jos, poți consulta posturile disponibile din tot lanțul hotelier:

Campania „Mai mult decât profesie. Pasiune!”

Într-un domeniu în care lucrăm cu și pentru oameni, credem că pasiunea pentru meserie joacă un rol esențial. De aici a pornit și ideea campaniei „Mai mult decât profesie. Pasiune!“, pe care am demarat-o în 2017. Colegii noștri au fost actorii Calendarului pe anul 2017, iar pozele exprimă pasiunea pentru meseriile dintr-un hotel, prin asocieri neașteptate. Astfel, în pozele calendarului vei întâlni de la camerista-balerină, până la barmanul-chimist.

De asemenea, pe pagina campaniei vom dezbate lunar subiecte fierbinți din turism și hotelărie și vom veni cu sfaturi utile pentru călătoriile tale.

Momentan nu există joburi disponibile la Hello Hotels. Mai jos sunt toate posturile disponibile în lanțul Continental Hotels.

Momentan nu există joburi disponibile la Sediul Central. Mai jos sunt toate posturile disponibile în lanțul Continental Hotels.

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

DIN 25 MAI RELUĂM ACTIVITATEA OPERAȚIONALĂ ÎN TOATE HOTELURILE

Măsuri prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid-19


Informații privind flexibilitatea rezervărilor dumneavoastră și siguranța călătoriilor

Toate rezervările cu data de sosire înainte de 31 mai pot fi modificate sau anulate fără penalizare

Toate rezervările cu data de sosire după 1 iunie pot fi modificate pentru o altă perioadă până la sfârșitul anului 2021, în limita disponibilității.

Ai 10% discount față de oricare alt site de rezervări doar cu adresa ta de email.

Nu vom stoca și nu vom folosi această adresă în viitor.

Nu vreau discount

Mai multe detalii legate de oferta Continental Hotels.