Unde ne găsești
Unde ne găsești

Hoteluri

Continental Hotels

Exista 8 hoteluri Continental Hotels care oferă servicii de cazare, masă, organizare de evenimente corporate sau private în 7 orașe din România:

  • București
  • Arad
  • Oradea
  • Sibiu
  • Tîrgu Mureș
  • Drobeta Turnu Severin
  • Suceava  

Echipa noastră este întotdeauna disponibilă și bucuroasă să vă stea la dispoziție! Din momentul în care treceți pragul unuia dintre cele 8 hoteluri Continental Hotels vă veți simți cu adevărat binevenit și vă veți întoarce cu plăcere la noi!

grand hotel continental bucuresti

Grand Hotel Continental București

Este un boutique hotel, situat în centrul Bucureștiului, cu o istorie de peste 200 de ani. Grija pentru detalii a făcut ca aerul boem și distins ce caracterizează clădirea să rămână intact, aducând în prezent rafinamentul micului Paris.

VEZI DETALII

hotel continental forum arad

Continental Forum Arad

Este cel mai mare hotel din Arad, fiind și cea mai înaltă clădire din centrul orașului. Hotelul de 4 stele este elegant și cochet, fiind potrivit atât pentru cei care sunt în Arad în scop profesional, cât și în tranzit.

VEZI DETALII

hotel continental forum oradea

Continental Forum Oradea

Cel mai mare hotel din oraş, situat pe malul Crișului Repede, la 5 minute de centru. Pe lângă serviciile de cazare și evenimente, oaspeții se pot relaxa în piscina exterioară cu apă termală.

VEZI DETALII

hotel continental forum sibiu

Continental Forum Sibiu

Este situat în imediata apropiere de centrul istoric, oferind vizitatorilor acces rapid la numeroase atracții turistice din Sibiu. Clădirea hotelului este un monument istoric ce datează din anul 1912, după procesul de renovare fiind clasificat la 4 stele.

VEZI DETALII

Continental Forum Tirgu Mures

Continental Forum Tîrgu-Mureș

Este situat în centrul orașului, în proximitatea celor mai importante instituții administrative, sedii de bănci și companii. Renovat în 2019 a fost clasificat la 4 stele. Ne mandrim cu ospitalitatea ardeleanului si punem accent pe personalizarea serviciilor oferite oaspeților.

VEZI DETALII

hotel continental drobeta turnu severin

Continental Drobeta Turnu Severin

Amplasat în parcul din centrul orașului și oferind o spectaculoasă priveliște spre Dunăre este alegerea ideală pentru cazare în Drobeta Turnu Severin și organizare de evenimente pe malul Dunării.

VEZI DETALII

hotel continental suceava

Continental Suceava

Amplasat în centrul orașului oferă acces rapid către principalele puncte de interes. Hotelul are cea mai mare capacitate pentru organizarea de evenimente din centrul Sucevei.

VEZI DETALII

hello hotel bucuresti

Hello Hotels București

Este primul brand economic din România realizat după standardele europene, fiind amplasat în imediata apropiere a Gării de Nord și la doar un minut de metrou. Cu un design modern și practic, oferă un excelent raport calitate-preț.

VEZI DETALII

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Ai 10% discount față de oricare alt site de rezervări doar cu adresa ta de email.

Nu vom stoca și nu vom folosi această adresă în viitor.

Nu vreau discount

Mai multe detalii legate de oferta Continental Hotels.