Unde ne găsești
Unde ne găsești

Hoteluri

Continental Hotels

În 2021  vom deschide  4 noi hoteluri:

MyContinental și Continental Forum – în București

MyContinental – în Sibiu

Continental Forum – în Constanța

Vă așteptăm cu drag în Continental Hotels!

În prezent avem 8 hoteluri Continental Hotels care oferă servicii de cazare, masă, organizare de evenimente corporate sau private în 7 orașe din România:

  • București
  • Arad
  • Oradea
  • Sibiu
  • Tîrgu Mureș
  • Drobeta Turnu Severin
  • Suceava  

Continental Forum București

Hotelul este în proces de renovare și urmează a se redeschide sub brandul Continental Forum în aprilie 2021. Situat în zona centrală a capitalei, pe strada Izvor 82-84, hotelul dispune de 161 de camere, un restaurant, un bar de zi și 6 săli de conferințe. Toate dotările și facilitățiile respectă standardele de clasificare de 4 stele.

MyContinental București

Hotelul este în proces de renovare și urmează a-și redeschide porțile pentru oaspeți sub noul brand de 3 stele MyContinental, în mai 2021. Situat în zona centrală a capitalei, la 200m de Gara de Nord și la 10 minute de mers pe jos de Piața Victoriei, hotelul dispune de  250 de camere, un restaurant, un bar, o cofetărie și 6 săli de conferințe.

Continental Forum Constanța

Hotelul este în proces de renovare și urmează a se redeschide sub brandul Continental Forum în aprilie 2021. Situat în centrul orașului Constanța, la 50m de plajă și 300m de orașul vechi, hotelul oferă ospeților 154 de camere dotate la standardul de 4 stele, un restaurant, un bar de zi și 4 săli de conferințe.

MyContinental Sibiu

Hotelul este în proces de renovare și urmează a se redeschide sub noul brand de 3 stele MyContinental în mai 2021. Situat în centrul economic, cultural și de business al Sibiului, pe Calea Dumbrăvii 2-4, într-o cladire impozantă de 13 etaje, hotelul dispune de 195 de camere, un restaurant, un bar și 6 săli de conferință.

grand hotel continental bucuresti

Grand Hotel Continental București

Este un boutique hotel, situat în centrul Bucureștiului, cu o istorie de peste 200 de ani. Grija pentru detalii a făcut ca aerul boem și distins ce caracterizează clădirea să rămână intact, aducând în prezent rafinamentul micului Paris.

VEZI DETALII

hotel continental forum arad

Continental Forum Arad

Este cel mai mare hotel din Arad, fiind și cea mai înaltă clădire din centrul orașului. Hotelul de 4 stele este elegant și cochet, fiind potrivit atât pentru cei care sunt în Arad în scop profesional, cât și în tranzit.

VEZI DETALII

hotel continental forum oradea

Continental Forum Oradea

Cel mai mare hotel din oraş, situat pe malul Crișului Repede, la 5 minute de centru. Pe lângă serviciile de cazare și evenimente, oaspeții se pot relaxa în piscina exterioară cu apă termală.

VEZI DETALII

hotel continental forum sibiu

Continental Forum Sibiu

Este situat în imediata apropiere de centrul istoric, oferind vizitatorilor acces rapid la numeroase atracții turistice din Sibiu. Clădirea hotelului este un monument istoric ce datează din anul 1912, după procesul de renovare fiind clasificat la 4 stele.

VEZI DETALII

Continental Forum Tîrgu-Mureș

Este situat în centrul orașului, în proximitatea celor mai importante instituții administrative, sedii de bănci și companii. Renovat în 2019 a fost clasificat la 4 stele. Ne mandrim cu ospitalitatea ardeleanului si punem accent pe personalizarea serviciilor oferite oaspeților.

VEZI DETALII

hotel continental drobeta turnu severin

Continental Drobeta Turnu Severin

Amplasat în parcul din centrul orașului și oferind o spectaculoasă priveliște spre Dunăre este alegerea ideală pentru cazare în Drobeta Turnu Severin și organizare de evenimente pe malul Dunării.

VEZI DETALII

hotel continental suceava

Continental Suceava

Amplasat în centrul orașului oferă acces rapid către principalele puncte de interes. Hotelul are cea mai mare capacitate pentru organizarea de evenimente din centrul Sucevei.

VEZI DETALII

hello hotel bucuresti

Hello Hotels București

Este primul brand economic din România realizat după standardele europene, fiind amplasat în imediata apropiere a Gării de Nord și la doar un minut de metrou. Cu un design modern și practic, oferă un excelent raport calitate-preț.

VEZI DETALII

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Ai 10% discount față de oricare alt site de rezervări doar cu adresa ta de email.

Nu vom stoca și nu vom folosi această adresă în viitor.

Nu vreau discount

Mai multe detalii legate de oferta Continental Hotels.