Traian Filip: „Fără pasiune nu există succes!“
Traian Filip: „Fără pasiune nu există succes!“

Traian Filip: „Fără pasiune nu există succes!“

traian filip continental tirgu mures

INTERVIU Traian Filip

– bucătar-șef Continental Tîrgu Mureș –

Cum ai primit prima dată invitația de a participa la această ședință foto?

Deși nu sunt la prima invitație foto din partea companiei, am primit-o cu mare bucurie și plăcere, în același timp.

Ce așteptări aveai? Ce părere ai despre rezultatul final? Ce au spus prietenii / familia când te-au văzut în această ipostază? 

Cred că este o idee bună. Și de fiecare dată când apare ceva pozitiv în viața ta, care face referință directă la persoana ta, cred că lumea ajunge să te aprecieze mai mult decât o face în mod obișnuit.

Ce înseamnă pentru tine meseria pe care o ai? Consideri că pasiunea are sens într-o carieră profesională?

Da, categoric. Cred că fără o pasiune adevărată nu poți face o carieră profesională de succes.

Care sunt ingredientele necesare pentru o zi de muncă reușită? 

Nu cred că există, neapărat, anumite ingrediente cheie pe care o zi trebuie să le aibă pentru ca ziua să fie reușită la muncă. Cred, totuși, că trebuie să fii foarte bine informat despre toată activitatea din ziua respectivă, să o stăpânești cu adevărat și să privești ceea ce trebuie să faci cu bună dispoziție.

Poți să ne dai un moment în care pasiunea pentru ceea ce faci a învins oboseala și epuizarea de la locul de muncă?

Da. Momentul acela când, după o zi încărcată, vine clientul și te felicită, spune ca totul a fost foarte bine și te anunță că abia așteaptă să mai colaboreze cu tine. Atunci îți trece toată oboseala și simți că a meritat osteneala.

Poti spune un moment în care ai fost mândru că faci parte din echipa Continental Hotels?

Tot timpul port o mândrie în mine pentru că fac parte din echipa Continental.

Îți place ceea ce faci (profesional)?

Dovada sunt cei 45 de ani de activitate în aceeași meserie. Da, îmi place.

Ne poți spune câteva cuvinte despre tine? 

Pot să spun, da. Chiar în câteva cuvinte: am o familie foarte frumoasă: am copii, am nepoți. Simt că nu am trecut prin viața asta degeaba. (și zâmbește)

Dacă ai fi o legumă sau un fruct, ce ai fi? De ce?

Nu știu exact ce legumă sau fruct aș vrea să fiu, însă știu ca aș vrea să fiu ceva care să placă cât mai multor persoane.


Traian Filip, bucătar-șef la restaurantul Mondo (Continental Tîrgu Mureș), a jucat rolul unuia dintre arhitecți în poza lunii ianuarie a campaniei „Mai mult decât profesie. Pasiune!”.

Prin această campanie ne-am dorit să aducem angajații, dar și meseriile dintr-un hotel într-o altă lumină, prin asocieri neasteptate.

Într-un domeniu în care lucrăm cu oameni pentru oameni, pasiunea pentru ceea ce faci este pe primul loc!

©2018 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Ai 10% discount față de oricare alt site de rezervări doar cu adresa ta de email.

Nu vom stoca și nu vom folosi această adresă în viitor.

Nu vreau discount

Mai multe detalii legate de oferta Continental Hotels.