Fiecare oaspete este unic
Fiecare oaspete este unic

Ospitalitate

Ospitalitate

Fie că sunteți alături de noi pentru afaceri sau în scop turistic sau poate un pic din fiecare, vă oferim o gamă largă de servicii și facilități pentru a vă bucura din plin de sejurul dumneavoastră. Oferim servicii personalizate, ascultăm preferințele oaspeților și încercăm să îndeplinim cât mai multe cerințe, pentru a vă simți acasă departe de casă.

Întreaga noastră echipă este antrenată pentru a fi niște gazde primitoare și își manifestă bucuria față de oaspeți. Scopul nostru este să aveți un sejur de neuitat și, evident, să reveniți cu drag în oricare din hotelurile noastre.

Atenție

Echipa noastră vă oferă servicii de ospitalitate într-un mod profesionist. Ne bucurăm că ne-ați ales și sperăm să aveți un sejur impecabil.

Interes

Ne dorim ca oaspeții să revină încântați în hotelurile noastre. Dacă aveți orice nemulțumire vă rugăm nu ezitați să ne-o împărtășiți pentru a putea să ne îmbunătățim serviciile.

Confort

Confortul oaspeților noștri a fost principiul după care ne-am ghidat în cei peste 25 de ani de activitate și ne dorim să ducem mai departe prestigiul câștigat într-un sfert de secol în industria hotelieră.

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Ai 10% discount față de oricare alt site de rezervări doar cu adresa ta de email.

Nu vom stoca și nu vom folosi această adresă în viitor.

Nu vreau discount

Mai multe detalii legate de oferta Continental Hotels.