Angajații în ipostaze inedite
Angajații în ipostaze inedite

Campania „Mai mult decât profesie. Pasiune!”: oameniii din spatele meseriei

Campania „Mai mult decât profesie. Pasiune!”

Povestea oamenilor din spatele meseriei

Continental Hotels demarează un nou proiect prin care își propune să sprijine angajații să se dezvolte personal și profesional, dar și să devină mai motivați, implicați și pasionați de jobul lor.  Astfel, „Mai mult decât profesie. Pasiune!” își propune să scoată în evidență povești ale oamenilor remarcabili din echipa Continental Hotels și să impulsioneze fiecare membru al echipei să își transforme profesia în pasiune.

Proiectul „Mai mult decât profesie. Pasiune!” a început cu o ședință foto în cadrul căreia angajați de-ai lanțului hotelier din întreaga țară au fost invitați să participe. Pentru aceștia, ședința foto a fost o experiență complet nouă și foarte amuzantă, acest lucru datorându-se faptului că ilustrațiile finale au avut în prim plan angajații în ipostaze diferite și inedite. În cadrul campaniei, aceștia au răspuns și la interviuri despre ce înseamnă profesia pentru ei și unde se întâlnește cu pasiunea.

„Într-un business în care lucrăm cu oameni pentru oameni, pasiunea pentru ceea ce facem este pe primul loc. Poți să începi o meserie din nevoie, fără să fii pasionat de ea, dar să ajungi să iubești acea meserie atât de mult, încât să o faci cu drag în fiecare zi. Așa ne place nouă, celor de la Continental Hotels să lucrăm: cu pasiune și cu scopul bine definit de a transforma timpul petrecut la hotel în amintiri plăcute. Și cum altfel să creăm experiențe frumoase, dacă nu printr-un cadru relaxat, alături de un personal prietenos și gata oricând să răspundă cu pasiune nevoilor clienților noștri?”, este de părere Radu Enache, Președinte-Director General al Continental Hotels.

Angajații companiei au fost invitați să participe la ședințe foto inedite, din care au luat naștere 12 ilustrații care spun, într-o notă amuzantă, povestea oamenilor din spatele meseriei. Un ospătar care dirijează o orchestră, o cameristă care pregătește o cameră de hotel în pași de flamenco, personalul de room service care se transformă într-un magician, un barman care încearcă să găsească cea mai bună rețetă de cocktail într-un laborator sunt câteva dintre scenariile incluse în campanie.

„Prin această campanie ne-am dorit să atragem atenția asupra oamenilor. Asupra celor care întâmpină vizitatorii la recepție, care se asigură că totul este mereu pregătit pentru clienți sau care au grijă ca vizita clienților să fie cât mai plăcută și confortabilă, care au un cuvânt de spus și care ne inspiră pe fiecare dintre noi prin pasiunea de care dau dovadă în fiecare zi. Ne-am dorit să aducem angajații, dar și meseriile lor, într-o altă lumină. Prin asocieri neașteptate, am reușit să scoatem în evidență și mai mult latura personală, pasiunea și latura profesională.”, declară Iulia Hurdubețiu, Director Departament HR.

O parte dintre ilustrațiile și interviurile cu angajații implicați a fost publicată și poate fi găsită pe o pagină dedicată acestui proiect, restul urmând a fi publicat în perioada următoare, până la finalul anului.

Continental Hotels are o tradiție de peste 25 de ani pe piața turistică din România. Încă de la început obiectivele companiei au avut în vedere furnizarea de servicii hoteliere pentru segmentul turismului de afaceri.

În prezent Continental Hotels este cel mai mare lanț hotelier românesc ce acoperă piața de lux, business și economy, oferind, în același timp, o gamă completă de servicii și pentru segmentul MICE.

Cu o tradiție de invidiat, lanțul hotelier își dorește satisfacerea cerințelor tuturor tipurilor de clienți prin clasă și armonie, eleganță și stil, artă și inovație.

Continental Hotels deține proprietăți în importante orașe din România precum: Grand Hotel Continental *****: București (inaugurat în 2009), Continental Forum ****: Arad, Oradea, Sibiu, Continental ***: Porțile de Fier, Suceava, Tîrgu-Mureș, Drobeta Turnu Severin, Hello Hotels **: București, Ibis *** (prin contract de management cu grupul Accor): București, Constanța, Sibiu.

Toate hotelurile sunt amplasate în centrul orașelor. Continental Hotels oferă facilități atât pentru călătoriile de afaceri cât și pentru sejururile de odihnă și relaxare: https://continentalhotels.ro/.

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Ai 10% discount față de oricare alt site de rezervări doar cu adresa ta de email.

Nu vom stoca și nu vom folosi această adresă în viitor.

Nu vreau discount

Mai multe detalii legate de oferta Continental Hotels.