Nouă ne pasă! Ora Pământului 2018

ora pământului 2018

Continental Hotels România ia parte, pentru al optulea an la rând, la evenimentul Earth Hour, care trage un semnal de alarmă împotriva pericolelor pe care schimbările de climă le generează. Ora Pământului 2018 este un manifest împotriva încălzirii globale, care va avea loc în acest an pe 24 martie 2018, între orele 20:30-21:30, interval în care vom stinge luminile și aparatele electrice din hotelurile noastre.

Hotelurile participante la Ora Pământului sunt: Grand Hotel Continental, Hello Hotels, Continental Forum Arad, Continental Forum Oradea, Continental Forum Sibiu, Continental Tîrgu Mureș, Continental Suceava, Continental Drobeta Turnu Severin.

Clienții noștri vor fi încurajați să fie parte la momentul de respiro al Pământului, iar în fiecare cameră vor exista lumânări care să înlocuiască iluminatul camerei.

Prin acest gest simplu, dorim să atragem atenția asupra efectelor schimărilor de climă și a iresponsabilității cu care se distrug resursele naturale și întregul mediu înconjurător.

Earth Hour este o inițiativă care a făcut ca în ultimii 10 ani să se schimbe legi, dar și percepții. De-a lungul mapamondului, milioane de oameni, corporații și organizații susțin cauza unui Pământ mai sănătos, amenințat din ce în ce mai tare de încălzirea globală.

Topirea ghețarilor, seceta sau inundațiile, dispariția unor anumite specii de animale sunt doar câteva dintre efectele devastatoare ale încălzirii globale. Suntem conștienți că Planeta are nevoie de o pauză, iar noi nu putem fi indiferenți.

Nu este singura inițiativă ecologică pe care o avem, deoarece întreg lanțul Continental Hotels folosește surse regenerabile și echipamente care presupun un consum redus de energie.

Nouă ne pasă, nu numai pe 24 martie odată cu Ora Pământului 2018, ci în fiecare zi a activității noastre!

Continental Hotels are o tradiție de peste 25 de ani pe piața turistică din România. Încă de la început, obiectivele companiei au avut în vedere furnizarea de servicii hoteliere pentru segmentul turismului de afaceri.

În prezent, Continental Hotels este cel mai mare lanț hotelier românesc ce acoperă piața de lux, business și economy, oferind, în același timp, o gamă completă de servicii și pentru segmentul MICE.

Orașele în care Continental Hotels este prezent: București, Arad, Oradea, Sibiu, Constanța, Tîrgu Mureș, Drobeta Turnu Severin și Suceava, totalizând peste 1.860 de camere.