Continental Drobeta Turnu Severin

Vino în restaurantul Continental și vei găsi, pe lângă meniul clasic, unul special cu preparate de post. Acest meniu va fi valabil tot anul 2018, fiind o alternativă viabilă pentru vegetarieni, dar și o variantă delicioasă pentru persoanele care țin post de-a lungul anului.

Postul este o perioadă de reținere totală sau parțială de la anumite alimente sau băuturi, pe un timp mai lung sau mai scurt. Pentru că noi știm cât de dificil poate fi uneori, am găsit necesar a crea un meniu special pentru aceste perioadă.

Considerăm, de asemenea, că un meniu de post este util pe toată perioada anului și pentru vegetarieni, bineînțeles.

Vrem să arătăm că produsele de post pot fi extrem de gustoase, iar că cei care nu mânâncă deloc carne își pot lua toate proteinele necesare și din produse vegetale.

Meniul cuprinde de la garnituri la deserturi, oferind o varietate de posibilități de a lua o masă copiosă în perioada oricărui post.

Așadar, vă așteptăm la Hotel Continental Drobeta Turnu Severin cu un meniu de post delicios dedicat tuturor celor care țin post, dar și tuturor celor care sunt vegetarieni și, de ce nu, vegani!

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Ai 10% discount față de oricare alt site de rezervări doar cu adresa ta de email.

Nu vom stoca și nu vom folosi această adresă în viitor.

Nu vreau discount

Mai multe detalii legate de oferta Continental Hotels.