Revelion 2019

Oferte Revelion 2019

În tot lanțul hotelier Continental Hotels petrecerile de Revelion 2019 sunt puse la punct până la cele mai mici detalii.

Avem meniuri care mai de care mai bogate și gustoase, cu preparate tradiționale sau feluri de mâncare fine, în funcție de specificul locației.

Organizăm petreceri de Revelion 2019 în toate locațiile noastre din Arad, Sibiu, Oradea, Tîrgu Mureș, Drobeta Turnu Severin și Suceava.

Hai la Arad și vei sărbători trecerea dintre ani pe cea mai înaltă clădire din oraș, la etajul 11, cu o petrecere extravagantă în nuanțe de argintiu sau în salonul nostru de la mezanin, în nuanțe de roșu. Vino la Oradea și te vom încânta cu „Golden Party” în seara de Revelion.

La Sibiu, îți promitem o seară magică, în nuanțe ultraviolet, așa că vino și tu îmbrăcat cât mai colorat! În Suceava și Drobeta Turnu Severin vă promitem seri pline de dinamism și voie bună în nuanțe de albastru etern și verde exuberant, iar la Mureș seara va fi plină de momente speciale și un decor cu totul atipic!

Oferte Revelion 2019

Avem atât pachete ce cuprind cazarea și petrecerea din seara de Revelion 2019, dar și oferte speciale doar pentru petrecerea de la sfârșit de an.

Fiecare locație are specificul ei și tematică diferită, dar peste tot voia bună și distracția sunt pe primul loc. Te  invităm să alegi locația dorită pentru a vedea meniul pentru Revelion 2019, detalii despre programul artistic și tarifele:

©2018 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Ai 10% discount față de oricare alt site de rezervări doar cu adresa ta de email.

Nu vom stoca și nu vom folosi această adresă în viitor.

Nu vreau discount

Mai multe detalii legate de oferta Continental Hotels.