Din culise
Din culise

Buna dispoziție? Micul nostru secret

Buna dispoziție? Micul nostru secret

Se spune că ziua bună se cunoaște de dimineață. Noi suntem de părere că ziua bună începe odată cu noi și că buna dispoziție se creează pe măsură ce întâlnești oameni de peste tot: oameni cu care începi sau închei o afacere, oameni care te surprind plăcut, oameni cu care ieși la o cafea sau iei prânzul, oameni a căror prezență își lasă amprenta.

Micul secret este să te bucuri întotdeauna de prezența oamenilor din jurul tău, care vor să îți facă ziua mai bună și care contribuie la numărul de zâmbete pe care le poți avea într-o zi. Pentru că ei sunt cei care știu cel mai bine că micul secret stă în buna dispoziție.

Hai pe la noi! Promitem să fim dintre acei oameni care te surprind plăcut.


Campania „Mai mult decât profesie. Pasiune!“ este cu și despre pasiunea cu care am învățat să servim oaspeții în fiecare zi a activității noastre. Colegii noștri au fost actorii Calendarului pe anul 2017. Prin această campanie ne-am dorit să aducem angajații, dar și meseriile dintr-un hotel într-o altă lumină, prin asocieri neasteptate.

Într-un domeniu în care lucrăm cu oameni pentru oameni, pasiunea pentru ceea ce faci este pe primul loc!

Laurențiu Iacob, Food&Beverage Service Manager la Continental Forum Arad, a jucat rolul clovnului în poza lunii iunie a Calendarului 2017 Continental Hotels.

Poze din culisele pozei din luna iunie a Calendarului 2017:

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Ai 10% discount față de oricare alt site de rezervări doar cu adresa ta de email.

Nu vom stoca și nu vom folosi această adresă în viitor.

Nu vreau discount

Mai multe detalii legate de oferta Continental Hotels.