Într-un domeniu în care lucrăm cu și pentru oameni, credem că pasiunea pentru meserie joacă un rol esențial. De aici a pornit și sloganul „Mai mult decât profesie. Pasiune!“. Colegii noștri au jucat rolul de actori într-un colaj fotografic ce exprimă pasiunea pentru meseriile dintr-un hotel, prin asocieri neașteptate. Astfel, în pozele blogului Continental Hotels vei întâlni de la camerista-balerină, până la barmanul-chimist.

oameni tehnologie

Zâmbetul unui recepționer sau eficiența unei tablete?

Vor înlocui roboții ființa umană chiar și în hoteluri? Jurnaliștii Adela și Ovidiu răsucesc subiectul pe toate părțile, cu umor fin și cuvinte frumos aranjate!

Vezi detalii

Top 5 facilități extravagante oferite de hoteluri

Sunt hoteluri care depășesc orice așteptare când vine vorba de serviciile oferite. Iată 5 facilități extravagante oferite de hotelurile lumii.

Vezi detalii

Zboară, ursule, zboară!

Magie, joacă, muncă și pasiune… Vezi mai multe poze din culise

Vezi detalii
rezervari online

Totul despre rezervările online: ultimele trenduri în 2017

Ești curios să afli ce ne influențează să alegem un hotel sau altul? Sau unde ne cade privirea, poate uneori inconștient, când căutăm pe Google un hotel?

Vezi detalii

Te invit la o cafea?

Cafeaua este cupidonul zilelor noastre, având puterea de a iniția povești de dragoste. Însă, în jurul cafelei sunt și încercări nereușite de uniune…

Vezi detalii
alice nastase editorial

Tot ce ne dorim

Jurnalista Alice Năstase: „Putem avea tot ce ne dorim cu adevărat, dacă suntem pasionați și plini de viață, căci entuziasmul este ingredientul minune care face dorințele să se împlinească.”

Vezi detalii

Trasee cu bicicleta în Mehedinți

Zona județului Mehedinți are un potențial turistic uriaș și poate mult prea puțin cunoscut publicului larg. Ne vom opri la câteva trasee care se pot face cu pe două roți, cu bicicleta:

Vezi detalii

Zâmbește și deschide ușa

Suntem îndreptățiți să avem dreptul la bucurie fără a oferi nimic în schimb? Jurnalisa Alice Năstase ne arată cum învătăm să zâmbim mai des:

Vezi detalii

Unde să fugim de acasă?

„Avem prea puțin răgaz pentru evadare ca să-l irosim alegând locuri în care ne-am putea risipi bucuria, așa că mergem țintit, acolo unde știm că ne va fi bine” Vezi editorial Alice Năstase:

Vezi detalii

Preluarea și prelucrarea datelor tale

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre confidențialitatea datelor cu caracter personal și consimțământul tău cu privire la prelucrarea acestora

Vezi detalii