oameni tehnologie

Zâmbetul unui recepționer sau eficiența unei tablete?

Vor înlocui roboții ființa umană chiar și în hoteluri? Jurnaliștii Adela și Ovidiu răsucesc subiectul pe toate părțile, cu umor fin și cuvinte frumos aranjate!

Vezi detalii

Te invit la o cafea?

Cafeaua este cupidonul zilelor noastre, având puterea de a iniția povești de dragoste. Însă, în jurul cafelei sunt și încercări nereușite de uniune…

Vezi detalii

Să ne răzbunăm pe hotel: povești de la clienți nemulțumiți

Există cel puțin un moment în care bărbații adoră literatura: atunci când se apucă de scris reclamații la hotel. Dar nici femeile nu se lasă mai prejos.

Vezi detalii
halat baie

Suveniruri din camera de hotel

Dacă v-ați făcut comozi în fotoliu, este momentul să citiți două păreri pline de umor despre situațiile când împrumuți fără să ceri voie și pe o perioadă nedefinită într-un hotel. Orice hotel. Și cum este el perceput atât de Adela, cât și de Ovidiu. Vă spunem doar atât: „Papucii, în schimb, sunt primii care pleacă odată cu oaspeții.”

Vezi detalii
hotel review

Hotel de vis cu review-uri proaste: eu pe cine să cred?

Să alegi hotelul perfect poate fi la fel de dificil ca a găsi acul în carul cu fân. Însă, procesul poate fi privit cu umor, așa cum ne arată în cele ce urmează bloggerii Adela și Ovidiu.

Vezi detalii

E-mailul – date cu caracter personal

Scopul vizitei este să mă relaxez dar agentul feminin crede în conspirații

Vezi detalii
mic dejun hotel

Dilema micului dejun bufet la hotel: cât și ce să mănânc?

Femeia are o „problemă” majoră: ce se face cu un singur stomac și atâtea opțiuni de mâncare? Bărbații în schimb, sunt sensibili la cine face micul dejun.

Vezi detalii

Cum aleg bărbații hotelul perfect? Dar femeile?

Ele, mai capricioase. Ei, mai practici. Cum aleg femeile vs bărbații hotelul perfect? Află de la Adela și Ovidiu, asigurăm o porție sănătoasă de râs!

Vezi detalii