Top 5 facilități extravagante oferite de hoteluri

Sunt hoteluri care depășesc orice așteptare când vine vorba de serviciile oferite. Iată 5 facilități extravagante oferite de hotelurile lumii.

Vezi detalii
rezervari online

Totul despre rezervările online: ultimele trenduri în 2017

Ești curios să afli ce ne influențează să alegem un hotel sau altul? Sau unde ne cade privirea, poate uneori inconștient, când căutăm pe Google un hotel?

Vezi detalii
alice nastase editorial

Tot ce ne dorim

Jurnalista Alice Năstase: „Putem avea tot ce ne dorim cu adevărat, dacă suntem pasionați și plini de viață, căci entuziasmul este ingredientul minune care face dorințele să se împlinească.”

Vezi detalii

Trasee cu bicicleta în Mehedinți

Zona județului Mehedinți are un potențial turistic uriaș și poate mult prea puțin cunoscut publicului larg. Ne vom opri la câteva trasee care se pot face cu pe două roți, cu bicicleta:

Vezi detalii

Zâmbește și deschide ușa

Suntem îndreptățiți să avem dreptul la bucurie fără a oferi nimic în schimb? Jurnalisa Alice Năstase ne arată cum învătăm să zâmbim mai des:

Vezi detalii

Unde să fugim de acasă?

„Avem prea puțin răgaz pentru evadare ca să-l irosim alegând locuri în care ne-am putea risipi bucuria, așa că mergem țintit, acolo unde știm că ne va fi bine” Vezi editorial Alice Năstase:

Vezi detalii

Preluarea și prelucrarea datelor tale

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre confidențialitatea datelor cu caracter personal și consimțământul tău cu privire la prelucrarea acestora

Vezi detalii
campanie pasiune aprilie

Note mari pentru echipe bune

Junalista Alice Năstase ne povestește în editorialele ei despre pasiune, viață și profesie, în stilul ei minunat. „Mi-am făcut copiuţe de câteva ori în viaţă, dar….”

Vezi detalii

Octombrie cu parfum de cafea

„Am citit undeva că Eminescu era dependent de cafea, şi m-am gândit că poate că există o legătură între cuvântul desăvârșit ales şi băutura nobilă a dimineţilor.” Vezi editorial Alice Năstase:

Vezi detalii

Noaptea Sfântului Andrei, tradiții și superstiții românești

Sărbătoarea Sfântului Andrei a adunat, în timp, numeroase tradiții și superstiții românești. Noi ți le prezentăm pe cele mai cunoscute.

Vezi detalii