Până acum ai băut greșit cafeaua. Află de ce!

Te aflii printre cei pentru care cafeaua nu are gust decât cu tone de zahăr și lapte din abundență? Dacă da, atunci faci parte din cei care nu se bucură de calitățile reale ale cafelei.

Vezi detalii
reteta cafea

Rețetă cafea cu lapte de cocos

Gustul cafelei depinde de mult mai mulți factori decât probabil te-ai gândit până acum. Vezi câteva sfaturi pentru un espresso făcut în casă à la carte!

Vezi detalii
reteta prajitura morcov

Rețetă prajitură de morcovi

Împărtășim pasiunea noastră pentru gastronomie cu tine și te invităm să afli secretele prăjiturii de morcovi, un desert cu o savoare aparte, extrem de aromat și sănătos.

Vezi detalii
reteta prajitura red velvet

Rețetă prăjitură Red Velvet

Luna februarie este definită de pasiune, la fel ca prăjitura Red Velvet. Desertul este celebru în Statele Unite și adorat de cuplurile de îndrăgostiți. Surpinde-ți jumătatea cu un desert inedit!

Vezi detalii
reteta prajitura padurea neagra

Rețetă prăjitura Pădurea Neagră

Se spune că pasiunea desăvârșește un preparat, iar noi suntem întru totul de acord cu asta. Vezi rețeta prăjiturii Pădurea Neagră și nu uita de ingredientul secret: pasiunea!

Vezi detalii
eticheta vin

Cum să citești eticheta vinurilor

Tu știi cum să savurezi un vin la maximum? Primul pas este analizarea corectă a etichetei. Vezi ce trebuie să urmărești:

Vezi detalii
degustare vin

Cum faci degustarea vinului în 4 pași

Când evaluăm un vin, căutăm, de fapt, defectele care l-ar face de o calitate inferioară. Vezi cum putem deosebi un vin de calitate în 4 pași:

Vezi detalii
pahar vin

Cum arată paharul potrivit în funcție de tipul de vin

Știai că forma paharului influențează gustul vinului? Un pahar de vin corect trebuie să aibă 4 caracteristici:

Vezi detalii
barman bautura

Ce gândesc barmanii despre tine în funcție de ce comanzi

Am intrat în mintea barmanilor și a ieșit o listă amuzantă cu ceea ce gândesc ei în funcție de ce cocktail sau băutură comanzi:

Vezi detalii
mic dejun lume

Cum arată micul dejun în diverse colțuri ale lumii

Dacă pentru unii micul dejun înseamnă doar o gustare dulce, pentru alții prima masă a zilei este uneori chiar mai bogată ca prânzul sau cina.

Vezi detalii