Din culise
Din culise

Ce este confidențial, confidențial să rămână.

Ce este confidențial, confidențial să rămână.

Noiembrie vine cu siguranță. Pentru că el este despre liniște și confidențialitate, despre încredere și echipă, prieteni de nădejde și planuri pe măsură.

Tânjim după momente de liniște într-o eră în care tehnologia este peste tot. Vrem să fim la curent cu toate informațiile, logați la toate rețelele, să avem acces peste tot și, pe deasupra, vrem confidențialitate. Și pe bună dreptate.

Când ai avut parte de toate cele de mai sus, fără a avea grija propriei tale siguranțe? Pentru că vine acel moment când te întrebi dacă ești pe mâini bune.

Bine ai venit, noiembrie! Ești în siguranță cu noi.


Teodora Tudosie, Reservations & Revenue Manager – Continental Hotels, a jucat rolul agentului secret care coordoneaza securitatea informațiilor din hoteluri. Partenerele ei sunt Diana Mihalca, Lucia Bobuleț, Adela Sas și Adriana Pitea.

Campania „Mai mult decât profesie. Pasiune!“ este cu și despre pasiunea cu care am învățat să servim oaspeții în fiecare zi a activității noastre. Colegii noștri au fost actorii Calendarului pe anul 2017. Prin această campanie ne-am dorit să aducem angajații, dar și meseriile dintr-un hotel într-o altă lumină, prin asocieri neasteptate.

Poze din culisele pozei din luna septembrie a Calendarului 2017:

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Ai 10% discount față de oricare alt site de rezervări doar cu adresa ta de email.

Nu vom stoca și nu vom folosi această adresă în viitor.

Nu vreau discount

Mai multe detalii legate de oferta Continental Hotels.