Cine este, de fapt, regizorul?

El este creatorul principal al filmului din care faci parte. În fiecare zi. El pune în scenă evenimentul care dorești să iasă ireproșabil și concepe bucuriilor pe care le întâlnești zilnic pe orice scenă. Pentru că el este cel care le creează. Pentru tine.

El este regizorul nostru. Te rugăm să faci cunoștință cu el! Este cel care pune stropul de pasiune și inspirație în toate evenimentele pe care le organizează, pentru ca tu să fii fericit și mândru că ai lucrat alături de așa o echipă. El este cel care reușește să transforme un simplu eveniment într-o adevărată experiență. Și, apoi, în artă. Ești pregătit? Acțiune!

organizator evenimente


Campania „Mai mult decât profesie. Pasiune!“ este cu și despre pasiunea cu care am învățat să servim oaspeții în fiecare zi a activității noastre. Colegii noștri au fost actorii Calendarului pe anul 2017. Prin această campanie ne-am dorit să aducem angajații, dar și meseriile dintr-un hotel într-o altă lumină, prin asocieri neasteptate.

Într-un domeniu în care lucrăm cu oameni pentru oameni, pasiunea pentru ceea ce faci este pe primul loc!

Oana Batin, Sales Manager la Continental Forum Sibiu, responsabilă de organizarea evenimentelor corporate și private, a jucat rolul regizorului în poza lunii aprilie. 

ÎNAPOI LA CAMPANIE

Poze din culisele pozei din luna aprilie a Calendarului 2017: