#ȘTIUPECINEVA CARE FACE CASH DIN CAȘ
Crescut în mijlocul naturii, Remus și-a plătit studiile din vânzarea faimosului caș produs de familia sa. Acum, expert în marketing, promovează această tradiție în cadrul companiei, aducând gusturile autentice din sat la oraș.
Interviu cu Remus Popescu – Colegul nostru de la MyContinental București
Spune-ne și nouă cum se face brânza?
Brânza se face cu pasiune și cu mare atenție la detalii, pentru a obține acel gust autentic.
Colegii tăi spun că e faimos cașul pe care îl aduci tu. De ce?
De când l-au gustat prima dată, nu mai contenesc să mă întrebe: “Când mai aduci?”.
Ai mituit pe cineva cu caș?
Nu, dar, dacă aș fi făcut-o, ar fi fost cu siguranță una dintre cele mai delicioase mituiri primite vreodată!
Care e cea mai ciudată combinație de mâncare asociată cu brânză?
În zona mea nu se practică astfel de combinații, dar am auzit că în alte părți ale țării pepenele este favorit în această asociere.
Care este reacția oamenilor când le spui povestea ta?
De obicei, oamenii reacționează cu entuziasm. Mulți îmi spun: “Foarte tare! Aveam și eu la bunici când eram mic.”
Ai vreo glumă care se face pe seama ta și vrei să o împărtășești cu colegii?
Nu am una anume.
♥
Care a fost prima impresie pe care ai avut-o despre Continental Hotels și cum s-a schimbat aceasta de-a lungul timpului?
La început mă întrebam dacă locul meu este aici și cât voi rezista, mai ales într-un hotel atât de mare și cu atâția clienți. Dar după doi ani și jumătate, simt că sunt unde trebuie, iar nimic nu mai pare greu sau dificil ca la început.
Cum reușești să transmiți valorile ospitalității către colegi și clienți?
Încerc să fiu un exemplu prin atitudine: zâmbesc, ascult și sunt atent la nevoile celor din jur.
Cum reușești să îți păstrezi motivația și să aduci mereu un plus de valoare în echipă?
Mă inspir din colegii mei. Îi privesc ca pe niște exemple și încerc să fiu și eu un model pentru ei, astfel încât să ne motivăm unii pe ceilalți.
Ce te inspiră cel mai mult în munca ta la Continental Hotels?
Colectivul. Atunci când ajung la muncă, mă simt ca acasă, înconjurat de oameni plini de energie și pozitivitate.
Cum se reflectă sprijinul echipei sau al managementului în dezvoltarea ta profesională și personală? Poți da un exemplu?
Când am avut zile mai grele, sprijinul colegilor și al liderilor m-a ajutat să trec peste. Încurajările lor m-au motivat să merg mai departe.
Ce crezi că face comunitatea Continental Hotels specială? Ce ai spune despre colegii tăi?
Comunitatea este bazată pe sprijin reciproc, colaborare și respect. Solidaritatea ne face să fim o echipă cu adevărat specială.
Cum descrii în cinci cuvinte ce înseamnă Continental Hotels pentru tine?
Ospitalitate, profesionalism, excelență, colaborare, calitate.
Cum se îmbină jobul tău cu pasiunea ta? Există o legătură între ele?
Nu pot spune că este o pasiune, dar îmi place ceea ce fac.
Cum ai descrie legătura dintre colegi, având în vedere pasiunile unice pe care le aveți?
Avem legături strânse ca echipă. Suntem uniți și ne bazăm unul pe celălalt.