Privacy

Privacy Policy

  • Termeni și condiții

    Continental Hotels SA, înregistrată cu numărul 5757 la Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) prelucrează datele furnizate de Dumneavoastră prin folosirea servicilor de colectare de date și de rezervări online disponibile pe acest website (1) în scopul executarii cererii Dumneavoastră de rezervare, pentru care v-ați dat consimțământul în momentul accesării serviciului (2) în scop de marketing și promovare, inclusiv pentru a vă solicita în viitor opinia cu privire la gradul în care ați fost satisfăcut(ă) de serviciile și produsele noastre, iar contactarea Dumneavoastră se va realiza de către angajații/colaboratorii noștri sau de către societăți specializate în aceste domenii, contractate de noi și (3) în scopul asigurării siguranței oaspeților. Toate hotelurile sunt supravegheate prin sisteme de supraveghere video cu circuit inchis.
    Continental Hotels SA prelucreaza datele cu caracter personal primite pe parcursul utilizării paginilor web în conformitate cu dispozițiile legislației în vigoare privind protecția datelor personale și difuzarea datelor de interes public (în conformitate cu prevederile Legii nr 677/2001).
    În cazul în care Dumneavoastră puneți în mod voluntar la dispoziția Continental Hotels orice date cu caracter personal, prin aceasta vă dați acordul ca Continental Hotels SA, în scopul și pe durata determinată de specificul tranzacției, să prelucreze aceste date.

    Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele și prenumele, sexul, data și locul nașterii, telefon/fax, orașul și țara (domiciliu/reședință), e-mail, obișnuințe/preferințe/ comportament și date de geolocalizare/date de trafic.

    Continental Hotels SA utilizează informațiile personale pentru pentru o mai bună întelegere a nevoilor Dumneavoastră, pentru a vă ajuta să finalizați tranzacții sau comenzi, de a comunica, pentru a vă oferi servicii și suport, pentru a vă ține la curent cu serviciile furnizate și cu ofertele speciale și de sezon. Ocazional, folosim informațiile furnizate pentru a lua legatura cu Dumneavoastră în scopul unor cercetări referitoare la serviciile furnizate de noi, în scopul de a optimiza serviciile oferite și de a fi pe masura exigențelor Dumneavoastră.

  • Înregistrarea Datelor

    Pentru vizualizarea informațiilor puse la dispoziție pe website-ul continentalhotels.ro nu este nevoie sa ne furnizati niciun fel de date cu caracter personal. Insa, in masura in care doriti sa achizitionati serviciile oferite de website, sectiunea “Cariere” sau pentru abonare la newsletter, va vom solicita anumite informatii de identificare.

    Utilizarea datelor

    Continental Hotels SA utilizează datele personale puse la dispoziție, însă nu în exclusivitate, în următoarele scopuri: onorarea comenzilor de rezervări online, comunicarea de informații despre noile produse, servicii și oferte speciale, etc. Datele cărții de credit / debit sunt utilizate exclusiv pentru prelucrarea plăților autorizate prin serviciul de rezervări online.

    Colectarea datelor

Continental Hotels SA colectează informația de la utilizatorii site-ului în următoarele modalități:

  • Direct de la utilizator, din rapoartele traficului înregistrat de serverele care găzduiesc Site-ul Continental Hotels SA, precum și prin intermediul cookieurilor.
  • Informație furnizată direct de utilizator
  • Numele și adresa de email și alte informații personale când vă abonați la un serviciu oferit de continentalhotels.ro
  • Informație din raportul de trafic al serverului: Adresa de IP, ora vizitei, locul de unde ați intrat în siteul nostru
  • Cookieuri: Pentru a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor noștri, continentalhotels.ro folosește cookieuri ce facilitează stocarea și urmărirea preferințelor utilizatorilor.
Securitatea datelor

Pentru evitarea utilizării fără drept a datelor personale, Continental Hotels SA utilizează proceduri interne și tehnologii de securitate, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate din website-ul ro. Site-ul nostru poate conține legături spre alte pagini de web, în afara controlului nostru. Dacă accesați aceste linkuri veți accesa pagini de web ce pot avea politici de confidențialitate diferite de cele ale Continental Hotels.

Informare

Nu sunteți obligat(ă) să ne furnizați datele Dumneavoastră în scopurile menționate la articolul 1 de mai sus. Pentru datele furnizate de prin intermediul acestui Site, Continental Hotels asigurăprelucrarea acestora în condiții de siguranță și garanteaza drepturile prevăzute de Legea nr 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date  și de Legea nr 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice (dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de a nu fi supus(ă) unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiţiei,dreptul de a va opune în viitor prelucrării şi de a solicita ştergerea lor). Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti scrie pe adresa: București, Calea Griviței 143, sector 1, cod poștal 010708 sau prin e-mail: office@continentalhotels.ro. Vă puteți exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi: să solicitați dacă datele dvs. sunt sau nu prelucrate; să interveniți / efectuați modificări asupra datelor transmise; să vă exprimați dezacordul privind prelucrarea datelor având motive întemeiate și legitime (în funcție de situația prezentată); dreptul de a solicita stergerea datelor (exceptând situațiile prevăzute de lege).

Continental Hotels SA nu promovează transmiterea de mesaje electronice nesolicitate (SPAM). Orice utilizator al site-ului continentalhotels.ro poate solicita oricand, in mod gratuit, stergerea adresei sale de e-mail din baza noastra de date pentru motive de marketing.

Continental Hotels SA nu solicită utilizatorilor informații confidențiale prin telefon/e-mail sau alte mijloace, cum ar fi: date bancare, parole sau alte tipuri de date personale.  În cazul divulgării acestor date de către client altor persoane (terți), acesta poartă întreaga responsabilitate pentru prejudiciile viitoare sau prezente. Continental Hotels SA nu poate fi răspunzătoare pentru niciun fel de prejudiciu.

Continental Hotels SA poate furniza datele Dumneavoastră cu caracter personal altor companii cu care se află în relații de parteneriat în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează  că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislatiei în vigoare, după cum urmează: curierat, servicii de plată/bancare, alte companii cu care putem dezvolta programe comune aferente serviciilor noastre, asiguratori.

Informațiile personale mai pot fi furnizate ca urmare a unor cereri expres formulate și către: Poliție, Instanțe Judecătorești, organele statului, Parchet, în limitele prevederilor legale.

Revizuit: 1 iunie 2016

©2017 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Log in with your credentials

Forgot your details?