Din culise
Din culise

Mi-am luat bagajele și… am plecat. În vacanță

Mi-am luat bagajele și… am plecat. În vacanță

Pentru fiecare dintre noi, vacanțele au un sentiment al lor care le caracterizează. Pentru unii este vorba despre libertate, pentru alții despre fericire, melancolie, dragoste sau împlinire. Iar pentru alții este gustul copilăriei. A acelei copilării în care obișnuiam să ne petrecem trei luni pline la bunici, la mare sau la munte, în tabere sau în fața blocului.

Un lucru este sigur cert: vacanța este vacanță, orice forme ar prinde ea, pentru fiecare dintre noi. Important este să o petrecem cu oamenii care ne sunt dragi și de care nu apucăm să ne bucurăm atât cât ne-am dori în restul anului.

Te așteptăm pe la noi, oriunde, în orice colț al țării în care ne aflăm. Să ne bucurăm de noi și de cei care sunt cu noi. Fă-ți bagajele și… pleacă! În vacanță.


Campania „Mai mult decât profesie. Pasiune!“ este cu și despre pasiunea cu care am învățat să servim oaspeții în fiecare zi a activității noastre. Colegii noștri au fost actorii Calendarului pe anul 2017. Prin această campanie ne-am dorit să aducem angajații, dar și meseriile dintr-un hotel într-o altă lumină, prin asocieri neasteptate.

Într-un domeniu în care lucrăm cu oameni pentru oameni, pasiunea pentru ceea ce faci este pe primul loc!

Nicolaie Cazacu, sales manager la Hotel Continental Suceava, a jucat rolul culturistului-bagajist în poza lunii august. Pozele sunt realizate în Hotel Continental Forum Sibiu.

Poze din culisele pozei din luna august a Calendarului 2017:

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Ai 10% discount față de oricare alt site de rezervări doar cu adresa ta de email.

Nu vom stoca și nu vom folosi această adresă în viitor.

Nu vreau discount

Mai multe detalii legate de oferta Continental Hotels.