Preluarea și prelucrarea datelor tale
5 lucruri pe care trebuie să le știi despre confidențialitatea datelor cu caracter personal și consimțământul tău cu privire la prelucrarea acestora
Dacă v-ați făcut comozi în fotoliu, este momentul să citiți două păreri pline de umor despre situațiile când împrumuți fără să ceri voie și pe o perioadă nedefinită într-un hotel. Orice hotel. Și cum este el perceput atât de Adela, cât și de Ovidiu. Vă spunem doar atât: „Papucii, în schimb, sunt primii care pleacă odată cu oaspeții.”
Vă place să plecați cu săpunul, șamponul și loțiunea de corp. Chiar ne bucurăm să le folosiți. Dar pernele, lenjeria de pat sau fierul de călcat sunt proprietatea hotelului.
Tu ce ai alege între un produs ca la carte și unul ca la carte și, în plus, cu iubire și pasiune? Adică între bine și foarte bine? Hai să aflăm ce părere are și Alice Năstase.
Sunt hoteluri care depășesc orice așteptare când vine vorba de serviciile oferite. Iată 5 facilități extravagante oferite de hotelurile lumii.
„…aș oferi 100000 de zâmbete, un car de voie bună și infinit de fericire”
Magie, joacă, muncă și pasiune… Vezi mai multe poze din culise
5 lucruri pe care trebuie să le știi despre confidențialitatea datelor cu caracter personal și consimțământul tău cu privire la prelucrarea acestora
Scopul vizitei este să mă relaxez dar agentul feminin crede în conspirații
„Avem prea puțin răgaz pentru evadare ca să-l irosim alegând locuri în care ne-am putea risipi bucuria, așa că mergem țintit, acolo unde știm că ne va fi bine” Vezi editorial Alice Năs...
Reputația bună a fiecărui hotel este cheia succesului. Ca brand în această industrie, avem responsabilitatea de a acționa cu integritate și de a menține un mediu de lucru sănătos.
Serioase dar grațioase. Atente și concentrate. În hotelurile noastre vă oferim siguranță și confidențialitate. Vezi mai multe poze din culise
"Iubesc ceea ce fac, am cea mai frumoasă meserie din lume, clar!"
Cafeaua este cupidonul zilelor noastre, având puterea de a iniția povești de dragoste. Însă, în jurul cafelei sunt și încercări nereușite de uniune...
Cu grația unei balerine, colega noastră Valentina servește cu eleganță cafeaua. Un strop de pasiune transformă orice profesie în perfecțiune. Vezi mai multe poze din culise:
Este primul lucru care îți trece prin minte dimineața și e imposibil să nu vezi o postare despre ea pe Facebook la primele ore ale dimineții. Te-ai prins, despre cafea este vorba!
Te aflii printre cei pentru care cafeaua nu are gust decât cu tone de zahăr și lapte din abundență? Dacă da, atunci faci parte din cei care nu se bucură de calitățile reale ale cafelei.
„Am citit undeva că Eminescu era dependent de cafea, şi m-am gândit că poate că există o legătură între cuvântul desăvârșit ales şi băutura nobilă a dimineţilor.” Vezi editorial ...
Valentina Velicea, ospătar la Continental Forum Sibiu ne-a dezvăluit în interviu că a învățat ce înseamnă o echipă. Vezi interviul integral:
Femeia are o „problemă” majoră: ce se face cu un singur stomac și atâtea opțiuni de mâncare? Bărbații în schimb, sunt sensibili la cine face micul dejun.
Recepția unui hotel e asemenea unei scene de operă, al cărei actor principal este dirijorul. Asta a vrut sa exprime colegul nostru de la Arad, Stelian Ienci. Vezi cum s-a pregătit în culise:
De ce este important micul dejun la hotel și ce trebuie să conțină
Studiile au arătat că muzica schimbă starea de spirit, ba chiar are o influență directă asupra banilor pe care suntem dispuși să îi dăm pentru servicii. Vezi detalii:
Dacă pentru unii micul dejun înseamnă doar o gustare dulce, pentru alții prima masă a zilei este uneori chiar mai bogată ca prânzul sau cina.
Pe unii dintre noi, zilele de toamnă ne duc cu gândul la studenție, la zările lumii, la muzica înălțătoare, la festivaluri, la simfonii. Pe alții...
Stelian Ienci este recepționer la Continental Forum Arad și a jucat rolul dirijorului în poza lunii. Este un om al suprizelor, de la care toți avem de învățat! Vezi interviul:
Ele, mai capricioase. Ei, mai practici. Cum aleg femeile vs bărbații hotelul perfect? Află de la Adela și Ovidiu, asigurăm o porție sănătoasă de râs!
Colegul nostru de la Suceava prezintă meseria de bagajist asemenea unui culturist care ține bagajele în echilibru perfect. În spatele aparatului de fotografiat, lucrurile au stat cu totul altfel.....
Voi dintotdeauna v-ați planificat din timp vacanțele? Alice Năstase recunoște că abia cu timpul a învățat să se treacă și pe ea „pe lista drepturilor la răsfăț”.
Ce să nu uiți înainte de călătorie și cum să descoperi cât mai bine regiunea în care vei călători:
Dacă ajungi în situația în care, deși ai o rezervare confirmată, hotelul îți spune că nu mai are camere disponibile, trebuie să știi care sunt drepturile tale și ce obligații are hotelul ...
Pentru doamne, bagajul pare a fi întotdeauna neîncăpător. Pentru domni este la fel de dificil, căci în sarcina lor revine căratul geamantanelor...
Îi vezi în metrou cu telefonul în mână, dând slide după slide și scroll într-un mod aproape robotic. Ei sunt generația Google / Facebook.
Nicolaie Cazacu, „culturistul” din poza lunii august este chiar colegul nostru de la Vânzări din Suceava! Vezi de ce a zis că l-ar putea depăși pe Usain Bolt la alergat:
Există cel puțin un moment în care bărbații adoră literatura: atunci când se apucă de scris reclamații la hotel. Dar nici femeile nu se lasă mai prejos.
Colega nostră Valentina Tomescu a încercat să transmită prin poza lunii iulie perfecțiunea. Vezi pozele din culise:
Junalista Alice Năstase ne vorbește despre cum serile dansate de ceai s-au tranformat în seri de cocktail: „Azi, nici adolescenții și nici adulții nu mai merg la ceaiuri, în schimb ....”
Crezi că știi totul despre hoteluri? Vezi o listă de 15 secrete care îți vor face sejurul mai plăcut.
Chiar și în hotelurile de top pot apărea unele probleme. Urmează sfaturile noastre dacă vrei ca recepționerul să înțeleagă nemulțumirile tale.
Zona județului Mehedinți are un potențial turistic uriaș și poate mult prea puțin cunoscut publicului larg. Ne vom opri la câteva trasee care se pot face cu pe două roți, cu bicicleta:
Am intrat în mintea barmanilor și a ieșit o listă amuzantă cu ceea ce gândesc ei în funcție de ce cocktail sau băutură comanzi:
Este o băutură ușor de făcut, deloc costisitoare, ajută la digestie, are vitamina C din plin și păstrează pielea tânără. Vezi lista completă de beneficii ale limonadei:
Valentina Tomescu, barman la Continental Dr. Tr. Severin ne-a dezvăluit în interviu că a învățat că orice problemă se tratează și se rezolvă cu zâmbetul pe buze. Vezi interviul integral:
Să alegi hotelul perfect poate fi la fel de dificil ca a găsi acul în carul cu fân. Însă, procesul poate fi privit cu umor, așa cum ne arată în cele ce urmează bloggerii Adela și Ovidiu.
Scopul nostru este să contribuim la starea ta de bine. De aceea ne-am imaginat că ospătarul de room service este un clovn, menit să te binedispună:
Suntem îndreptățiți să avem dreptul la bucurie fără a oferi nimic în schimb? Jurnalisa Alice Năstase ne arată cum învătăm să zâmbim mai des:
A găti alături de cei mici aduce numeroase beneficii. Îți propunem trei rețete sănătoase și simplu de făcut împreună cu copiii!
O statistică sumbră plasează România pe locul 3 în Europa la obezitatea infantilă. Vezi care sunt cauzele si ce trebuie să facă părinții:
Cu toții știm cât de mult adoră copiii să se bălăcească și nu e ocazie mai bună ca începutul verii să le dai liber la distracție! Ți-am pregătit două recomandări de distracție:
Ești curios să afli ce ne influențează să alegem un hotel sau altul? Sau unde ne cade privirea, poate uneori inconștient, când căutăm pe Google un hotel?
Află în ce site-uri de review-uri trebuie să te încrezi, cum să evaluezi nota unui hotel și la ce trebuie să fii atent atunci când citești un comentariu
Continuăm seria de interviuri cu angajații cu Laurențiu Iacob, manager service F&B. El ne-a spus că la angajare nici nu-i trecerea prin minte că va rămâne în domeniu. Acum are 9 ani în Conti...
Vor înlocui roboții ființa umană chiar și în hoteluri? Jurnaliștii Adela și Ovidiu răsucesc subiectul pe toate părțile, cu umor fin și cuvinte frumos aranjate!
Alice Năstase ne povestește despre provocările zilelor noastre, în care multitasking-ul face parte din rutina oricărei zile...
Colegul nostru Sebastian Cizmaș a jucat rolul acrobatului în poza lunii mai. El este acel om prietenos către care mergi când ai nevoie de ajutor...
Tu știi cum să savurezi un vin la maximum? Primul pas este analizarea corectă a etichetei. Vezi ce trebuie să urmărești:
Știai că forma paharului influențează gustul vinului? Un pahar de vin corect trebuie să aibă 4 caracteristici:
Pentru a savura corect vinul, trebuie să avem câteva cunoștințe minime despre temperaturile de servire, în funcție de tipul acestuia:
Când evaluăm un vin, căutăm, de fapt, defectele care l-ar face de o calitate inferioară. Vezi cum putem deosebi un vin de calitate în 4 pași:
Colegul nostru Sebastian Cizmaș, protagonistul fotografiei lunii mai, ne povestit o întâmplare bizară de la locul de muncă: „Într-o zi, la ieșirea din hotel m-am întâlnit cu un oaspete neob...
Junalista Alice Năstase ne povestește în editorialele ei despre pasiune, viață și profesie, în stilul ei minunat. „Mi-am făcut copiuţe de câteva ori în viaţă, dar....”
El este creatorul principal al filmului din care faci parte. În fiecare zi. El pune în scenă evenimentul care dorești să iasă ireproșabil...
Te pregătești pentru organizarea unui eveniment corporate? Iată 5 recomandări care te vor ajuta pentru energizarea participanților în pauzele evenimentului.
Gustul cafelei depinde de mult mai mulți factori decât probabil te-ai gândit până acum. Vezi câteva sfaturi pentru un espresso făcut în casă à la carte!
Pentru Oana Batin, Sales Manager la Continental Forum Sibiu, accesul la internet și echipa sa sunt ingredientele unei zile reușite
Jurnalista Alice Năstase: „Unii spun, plictisiți: nu mi se întâmplă nimic. Mă duc la slujbă, vin de la slujbă, când am timp văd câte-un serial. Alții nu contenesc să ...”.
Curios? Nu numai. Dar, în primul rând, atent la cele mai mici detalii. În căutare continuă de inspirație.
Se spune că pasiunea desăvârșește un preparat, iar noi suntem întru totul de acord cu asta. Vezi rețeta prăjiturii Pădurea Neagră și nu uita de ingredientul secret: pasiunea!
Rodica Matea, cofetar patiser șef la Continental Forum Arad, consideră că meseria ei are un atuu special
Jurnalista Alice Năstase e de părere că putem face din pasiunea noastră un mod de a trăi, iar copiii noștri ar trebui să învețe să-și urmeze visul care îi face fericiți!
Cea mai eficientă pregătire a camerei pentru următorul oaspete se face atunci când suntem binedispuși și cu poftă de viață
Dansul a existat încă de la începuturile omenirii. Se spune că primul dans a venit odată cu apariția triburilor.
Luna februarie este definită de pasiune, la fel ca prăjitura Red Velvet. Desertul este celebru în Statele Unite și adorat de cuplurile de îndrăgostiți. Surpinde-ți jumătatea cu un desert ined...
Natalia Buzle, recepționeră a hotelului Continental Forum Oradea, crede că, indiferent de situație, la locul de muncă trebuie să-ți păstrezi calmul.
Jurnalista Alice Năstase: „Putem avea tot ce ne dorim cu adevărat, dacă suntem pasionați și plini de viață, căci entuziasmul este ingredientul minune care face dorințele să se împlineasc...
Bucătarul este un artist. El este cel care împletește tehnicile exacte cu inspirația, bucuria și rezultatele delicioase.
Anul 2017 a adus cu sine creșteri ale tarifelor medii, ca urmare a trendului ascendent din piață, care s-a făcut simțit spre finalul lui 2016.
Împărtășim pasiunea noastră pentru gastronomie cu tine și te invităm să afli secretele prăjiturii de morcovi, un desert cu o savoare aparte, extrem de aromat și sănătos.
Mai mult decât profesie. Pasiune! - o campanie CU și DESPRE oameni
Roxana Anghel, executive chef la Grand Hotel Continental, vede meseria ei o permanentă provocare
Traian Filip, bucătar-șef la Continental Tîrgu Mureș, consideră că pasiunea trece oboseala atunci când un client te felicită
Bogdan Manolache, bucătar-șef la Continental Forum Arad, a reprezentat România la diferite evenimente alături de Ministerul de Externe
Dumitru Banciu, bucătar-șef la Continental Forum Sibiu, crede că ingredientele unei zile reușite sunt inițiativa și energia
5 lucruri pe care trebuie să le știi despre confidențialitatea datelor cu caracter personal și consimțământul tău cu privire la prelucrarea acestora
Scopul vizitei este să mă relaxez dar agentul feminin crede în conspirații
„Avem prea puțin răgaz pentru evadare ca să-l irosim alegând locuri în care ne-am putea risipi bucuria, așa că mergem țintit, acolo unde știm că ne va fi bine” Vezi editorial Alice Năs...
Reputația bună a fiecărui hotel este cheia succesului. Ca brand în această industrie, avem responsabilitatea de a acționa cu integritate și de a menține un mediu de lucru sănătos.
Serioase dar grațioase. Atente și concentrate. În hotelurile noastre vă oferim siguranță și confidențialitate. Vezi mai multe poze din culise
"Iubesc ceea ce fac, am cea mai frumoasă meserie din lume, clar!"
Cafeaua este cupidonul zilelor noastre, având puterea de a iniția povești de dragoste. Însă, în jurul cafelei sunt și încercări nereușite de uniune...
Cu grația unei balerine, colega noastră Valentina servește cu eleganță cafeaua. Un strop de pasiune transformă orice profesie în perfecțiune. Vezi mai multe poze din culise:
Este primul lucru care îți trece prin minte dimineața și e imposibil să nu vezi o postare despre ea pe Facebook la primele ore ale dimineții. Te-ai prins, despre cafea este vorba!
Te aflii printre cei pentru care cafeaua nu are gust decât cu tone de zahăr și lapte din abundență? Dacă da, atunci faci parte din cei care nu se bucură de calitățile reale ale cafelei.
„Am citit undeva că Eminescu era dependent de cafea, şi m-am gândit că poate că există o legătură între cuvântul desăvârșit ales şi băutura nobilă a dimineţilor.” Vezi editorial ...
Valentina Velicea, ospătar la Continental Forum Sibiu ne-a dezvăluit în interviu că a învățat ce înseamnă o echipă. Vezi interviul integral:
Femeia are o „problemă” majoră: ce se face cu un singur stomac și atâtea opțiuni de mâncare? Bărbații în schimb, sunt sensibili la cine face micul dejun.
Recepția unui hotel e asemenea unei scene de operă, al cărei actor principal este dirijorul. Asta a vrut sa exprime colegul nostru de la Arad, Stelian Ienci. Vezi cum s-a pregătit în culise:
De ce este important micul dejun la hotel și ce trebuie să conțină
Studiile au arătat că muzica schimbă starea de spirit, ba chiar are o influență directă asupra banilor pe care suntem dispuși să îi dăm pentru servicii. Vezi detalii:
Dacă pentru unii micul dejun înseamnă doar o gustare dulce, pentru alții prima masă a zilei este uneori chiar mai bogată ca prânzul sau cina.
Pe unii dintre noi, zilele de toamnă ne duc cu gândul la studenție, la zările lumii, la muzica înălțătoare, la festivaluri, la simfonii. Pe alții...
Stelian Ienci este recepționer la Continental Forum Arad și a jucat rolul dirijorului în poza lunii. Este un om al suprizelor, de la care toți avem de învățat! Vezi interviul:
Ele, mai capricioase. Ei, mai practici. Cum aleg femeile vs bărbații hotelul perfect? Află de la Adela și Ovidiu, asigurăm o porție sănătoasă de râs!
Colegul nostru de la Suceava prezintă meseria de bagajist asemenea unui culturist care ține bagajele în echilibru perfect. În spatele aparatului de fotografiat, lucrurile au stat cu totul altfel.....
Voi dintotdeauna v-ați planificat din timp vacanțele? Alice Năstase recunoște că abia cu timpul a învățat să se treacă și pe ea „pe lista drepturilor la răsfăț”.
Ce să nu uiți înainte de călătorie și cum să descoperi cât mai bine regiunea în care vei călători:
Dacă ajungi în situația în care, deși ai o rezervare confirmată, hotelul îți spune că nu mai are camere disponibile, trebuie să știi care sunt drepturile tale și ce obligații are hotelul ...
Pentru doamne, bagajul pare a fi întotdeauna neîncăpător. Pentru domni este la fel de dificil, căci în sarcina lor revine căratul geamantanelor...
Îi vezi în metrou cu telefonul în mână, dând slide după slide și scroll într-un mod aproape robotic. Ei sunt generația Google / Facebook.
Nicolaie Cazacu, „culturistul” din poza lunii august este chiar colegul nostru de la Vânzări din Suceava! Vezi de ce a zis că l-ar putea depăși pe Usain Bolt la alergat:
Există cel puțin un moment în care bărbații adoră literatura: atunci când se apucă de scris reclamații la hotel. Dar nici femeile nu se lasă mai prejos.
Colega nostră Valentina Tomescu a încercat să transmită prin poza lunii iulie perfecțiunea. Vezi pozele din culise:
Junalista Alice Năstase ne vorbește despre cum serile dansate de ceai s-au tranformat în seri de cocktail: „Azi, nici adolescenții și nici adulții nu mai merg la ceaiuri, în schimb ....”
Crezi că știi totul despre hoteluri? Vezi o listă de 15 secrete care îți vor face sejurul mai plăcut.
Chiar și în hotelurile de top pot apărea unele probleme. Urmează sfaturile noastre dacă vrei ca recepționerul să înțeleagă nemulțumirile tale.
Zona județului Mehedinți are un potențial turistic uriaș și poate mult prea puțin cunoscut publicului larg. Ne vom opri la câteva trasee care se pot face cu pe două roți, cu bicicleta:
Am intrat în mintea barmanilor și a ieșit o listă amuzantă cu ceea ce gândesc ei în funcție de ce cocktail sau băutură comanzi:
Este o băutură ușor de făcut, deloc costisitoare, ajută la digestie, are vitamina C din plin și păstrează pielea tânără. Vezi lista completă de beneficii ale limonadei:
Valentina Tomescu, barman la Continental Dr. Tr. Severin ne-a dezvăluit în interviu că a învățat că orice problemă se tratează și se rezolvă cu zâmbetul pe buze. Vezi interviul integral:
Să alegi hotelul perfect poate fi la fel de dificil ca a găsi acul în carul cu fân. Însă, procesul poate fi privit cu umor, așa cum ne arată în cele ce urmează bloggerii Adela și Ovidiu.
Scopul nostru este să contribuim la starea ta de bine. De aceea ne-am imaginat că ospătarul de room service este un clovn, menit să te binedispună:
Suntem îndreptățiți să avem dreptul la bucurie fără a oferi nimic în schimb? Jurnalisa Alice Năstase ne arată cum învătăm să zâmbim mai des:
A găti alături de cei mici aduce numeroase beneficii. Îți propunem trei rețete sănătoase și simplu de făcut împreună cu copiii!
O statistică sumbră plasează România pe locul 3 în Europa la obezitatea infantilă. Vezi care sunt cauzele si ce trebuie să facă părinții:
Cu toții știm cât de mult adoră copiii să se bălăcească și nu e ocazie mai bună ca începutul verii să le dai liber la distracție! Ți-am pregătit două recomandări de distracție:
Ești curios să afli ce ne influențează să alegem un hotel sau altul? Sau unde ne cade privirea, poate uneori inconștient, când căutăm pe Google un hotel?
Află în ce site-uri de review-uri trebuie să te încrezi, cum să evaluezi nota unui hotel și la ce trebuie să fii atent atunci când citești un comentariu
Continuăm seria de interviuri cu angajații cu Laurențiu Iacob, manager service F&B. El ne-a spus că la angajare nici nu-i trecerea prin minte că va rămâne în domeniu. Acum are 9 ani în Conti...
Vor înlocui roboții ființa umană chiar și în hoteluri? Jurnaliștii Adela și Ovidiu răsucesc subiectul pe toate părțile, cu umor fin și cuvinte frumos aranjate!
Alice Năstase ne povestește despre provocările zilelor noastre, în care multitasking-ul face parte din rutina oricărei zile...
Colegul nostru Sebastian Cizmaș a jucat rolul acrobatului în poza lunii mai. El este acel om prietenos către care mergi când ai nevoie de ajutor...
Tu știi cum să savurezi un vin la maximum? Primul pas este analizarea corectă a etichetei. Vezi ce trebuie să urmărești:
Știai că forma paharului influențează gustul vinului? Un pahar de vin corect trebuie să aibă 4 caracteristici:
Pentru a savura corect vinul, trebuie să avem câteva cunoștințe minime despre temperaturile de servire, în funcție de tipul acestuia:
Când evaluăm un vin, căutăm, de fapt, defectele care l-ar face de o calitate inferioară. Vezi cum putem deosebi un vin de calitate în 4 pași:
Colegul nostru Sebastian Cizmaș, protagonistul fotografiei lunii mai, ne povestit o întâmplare bizară de la locul de muncă: „Într-o zi, la ieșirea din hotel m-am întâlnit cu un oaspete neob...
Junalista Alice Năstase ne povestește în editorialele ei despre pasiune, viață și profesie, în stilul ei minunat. „Mi-am făcut copiuţe de câteva ori în viaţă, dar....”
El este creatorul principal al filmului din care faci parte. În fiecare zi. El pune în scenă evenimentul care dorești să iasă ireproșabil...
Te pregătești pentru organizarea unui eveniment corporate? Iată 5 recomandări care te vor ajuta pentru energizarea participanților în pauzele evenimentului.
Gustul cafelei depinde de mult mai mulți factori decât probabil te-ai gândit până acum. Vezi câteva sfaturi pentru un espresso făcut în casă à la carte!
Pentru Oana Batin, Sales Manager la Continental Forum Sibiu, accesul la internet și echipa sa sunt ingredientele unei zile reușite
Jurnalista Alice Năstase: „Unii spun, plictisiți: nu mi se întâmplă nimic. Mă duc la slujbă, vin de la slujbă, când am timp văd câte-un serial. Alții nu contenesc să ...”.
Curios? Nu numai. Dar, în primul rând, atent la cele mai mici detalii. În căutare continuă de inspirație.
Se spune că pasiunea desăvârșește un preparat, iar noi suntem întru totul de acord cu asta. Vezi rețeta prăjiturii Pădurea Neagră și nu uita de ingredientul secret: pasiunea!
Rodica Matea, cofetar patiser șef la Continental Forum Arad, consideră că meseria ei are un atuu special
Jurnalista Alice Năstase e de părere că putem face din pasiunea noastră un mod de a trăi, iar copiii noștri ar trebui să învețe să-și urmeze visul care îi face fericiți!
Cea mai eficientă pregătire a camerei pentru următorul oaspete se face atunci când suntem binedispuși și cu poftă de viață
Dansul a existat încă de la începuturile omenirii. Se spune că primul dans a venit odată cu apariția triburilor.
Luna februarie este definită de pasiune, la fel ca prăjitura Red Velvet. Desertul este celebru în Statele Unite și adorat de cuplurile de îndrăgostiți. Surpinde-ți jumătatea cu un desert ined...
Natalia Buzle, recepționeră a hotelului Continental Forum Oradea, crede că, indiferent de situație, la locul de muncă trebuie să-ți păstrezi calmul.
Jurnalista Alice Năstase: „Putem avea tot ce ne dorim cu adevărat, dacă suntem pasionați și plini de viață, căci entuziasmul este ingredientul minune care face dorințele să se împlineasc...
Bucătarul este un artist. El este cel care împletește tehnicile exacte cu inspirația, bucuria și rezultatele delicioase.
Anul 2017 a adus cu sine creșteri ale tarifelor medii, ca urmare a trendului ascendent din piață, care s-a făcut simțit spre finalul lui 2016.
Împărtășim pasiunea noastră pentru gastronomie cu tine și te invităm să afli secretele prăjiturii de morcovi, un desert cu o savoare aparte, extrem de aromat și sănătos.
Mai mult decât profesie. Pasiune! - o campanie CU și DESPRE oameni
Roxana Anghel, executive chef la Grand Hotel Continental, vede meseria ei o permanentă provocare
Traian Filip, bucătar-șef la Continental Tîrgu Mureș, consideră că pasiunea trece oboseala atunci când un client te felicită
Bogdan Manolache, bucătar-șef la Continental Forum Arad, a reprezentat România la diferite evenimente alături de Ministerul de Externe
Dumitru Banciu, bucătar-șef la Continental Forum Sibiu, crede că ingredientele unei zile reușite sunt inițiativa și energia
Ai 10% discount față de oricare alt site de rezervări doar cu adresa ta de email.
Nu vreau discount