Din culise
Din culise

De ce vedem noi cofetarul ca un ceasornicar

De ce vedem noi cofetarul ca un ceasornicar

Curios? Nu numai. Dar, în primul rând, atent la cele mai mici detalii. În căutare continuă de inspirație. El caută și găsește perfecțiunea în culoare, gust sau stare de spirit.

Cofetarul este cel care descoperă primul adevăratul gust al preparatelor lui, chiar dacă nici nu apucă să le guste uneori. Pentru el contează pasiunea. Din ea dă frâu liber imaginației, cu ea se hrănește și transmite mai departe gusturile delicioase pe care nu le uiți niciodată.

El știe să păstreze secretul micilor lui invenții și adaugă, din loc în loc, „semnătura” lui pe post de recunoaștere.

Te invităm la un desert la Tekaffe București, Tekaffe Sibiu sau Tekaffe Arad. Care să fie? Nu o să îți fie ușor cu care să începi.


Campania „Mai mult decât profesie. Pasiune!“ este cu și despre pasiunea cu care am învățat să servim oaspeții în fiecare zi a activității noastre. Colegii noștri au fost actorii Calendarului pe anul 2017. Prin această campanie ne-am dorit să aducem angajații, dar și meseriile dintr-un hotel într-o altă lumină, prin asocieri neasteptate.

Într-un domeniu în care lucrăm cu oameni pentru oameni, pasiunea pentru ceea ce faci este pe primul loc!

Poze din culisele pozei din luna martie a Calendarului 2017:

©2018 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Ai 10% discount față de oricare alt site de rezervări doar cu adresa ta de email.

Nu vom stoca și nu vom folosi această adresă în viitor.

Nu vreau discount

Mai multe detalii legate de oferta Continental Hotels.