Din culise
Din culise

Septembrie este despre muzică. Și despre toamnă

Septembrie este despre muzică. Și despre toamnă

Și despre forța cu care începem noi planuri și proiecte. Și despre cum lăsăm melancolia în urmă, care își dorește să preia controlul. Dar odată cu venirea ei, începe melodia pe care o ascultăm la nesfârșit, până la apariția primelor semne ale sezonului următor. O melodie cu efecte sonore puternice și care ne învăluie trăirile intense.

Așa cum ne-a obișnuit, toamna vine cu ale ei. Pentru că doar așa începe o nouă poveste memorabilă. Ești pregătit să dai totul la o parte și să te gândești la următoarele excursii, business trip-uri și la plimbările lungi? Pe ritmuri de muzică, bineînțeles.

Bine ai venit toamnă. Oh, poveste de toamnă frumoasă și intensă!


Stelian Ienci, recepționer la Hotel Continental Forum Arad, a jucat rolul dirijorului-recepționer în poza lunii septembrie. Pozele sunt realizate în Grand Hotel Continental.

Campania „Mai mult decât profesie. Pasiune!“ este cu și despre pasiunea cu care am învățat să servim oaspeții în fiecare zi a activității noastre. Colegii noștri au fost actorii Calendarului pe anul 2017. Prin această campanie ne-am dorit să aducem angajații, dar și meseriile dintr-un hotel într-o altă lumină, prin asocieri neasteptate.

Poze din culisele pozei din luna septembrie a Calendarului 2017:

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Ai 10% discount față de oricare alt site de rezervări doar cu adresa ta de email.

Nu vom stoca și nu vom folosi această adresă în viitor.

Nu vreau discount

Mai multe detalii legate de oferta Continental Hotels.