Liber la aventură!
Liber la aventură!

Bălăceală în luna copiilor, cadoul perfect pentru cei mici

Bălăceală în luna copiilor, cadoul perfect pentru cei mici

 

Cu toții știm cât de mult adoră copiii să se bălăcească și nu e ocazie mai bună ca începutul verii să le dai liber la distracție! Ți-am pregătit două recomandări de distracție cu apă, tobogane și bazine pentru cei mici, dar și pentru părinți: Aquapark Nymphaea din Oradea și Therme București.

Nymphaea – Oradea

Știai că Nymphaea din Oradea este cel mai mare Aquapark din Europa de Est? Este un loc unde relaxarea se întâlnește cu adrenalina, fiind o alegere excelentă de distracție pentru pitici. Aici găsești numeroase zone pentru copii, în spațiul generos de 7 hectare pe care se întinde Aquapark-ul. Suntem convinși că prichindeii vor fi încântați să descopere fiecare metru pătrat al complexului acvatic!

Bazine pentru copii:

Bazinul Corabia Piraților

Bazinul Prichindel

Locul de joacă copii

Camera Mama şi Copilul

Tarife Nymphaea și ofertă cazare

În ceea ce privește tarifele, acestea pornesc de la 25 lei pentru adulți,  de la 12 lei pentru copiii între  3-14 ani și de la 20 de lei pentru elevi (15-18 ani). Copiii mai mici de 3 ani au intrarea gratuită, iar pentru grupuri se oferă discount-uri de până la 30%. Vezi lista detaliată cu tarifele.

Și cum știm că vei avea nevoie de odihnă după o zi plină de aventură, îți oferim 10% discount la cazare la Continental Forum Oradea. Introdu codul promoțional: ROOMSERVICE în motorul de rezervare (în câmpul 

Therme – București

Therme a ajuns deja celebru nu numai în țara noastră, ci și în afara granițelor. Este cel mai mare centru wellness, de relaxare și entertainment din Europa. Însă, probabil nu știați că este nu numai un centru SPA, ci și un loc adorat de copii. Piticii au colțul lor dedicat de aventură, zona Galaxy, cu piscine speciale, inclusiv o piscină cu valuri, punctul de atracție al celor mici. Tot aici vei găsi una dintre cele mai lungi rețele de tobogane: atât acoperite cât și descoperite, pentru toate vârstele. Avantajul complexului este este că, fiind acoperit, nu vei depinde de starea vremii și te vei putea bălăci cu prichindeii indiferent dacă vremea e rea.

Zona Galaxy se întinde pe 1500 de metri și are nu mai puțin de 16 tobogane. Recent, Galaxy s-a exins cu o nouă zonă dedicată jocurilor pe Playstation, jocuri interactive cu apă, bănci iluminate unde părinții se pot relaxa în timp în care cei mici se bălăcesc. Acest nou corp are și un acoperiș retractabil, care permite familiilor să se bucure de soare, în cazul în care vremea o permite.

Tarife Therme și ofertă cazare

Tarifele pentru adulți pornesc de la 35 de lei, iar pentru copiii de peste 3 ani de la 29 de lei. Pentru copiii de până în 3 ani accesul este gratuit. Vezi aici lista completă de tarife pentru zona Galaxy.

Te așteptăm la Hello Hotels pentru odihna de după bălăceală! Am pregătit și un discount de 10% la cazare pentru tine.  Introdu codul promoțional: ROOMSERVICE în motorul de rezervare (în câmpul 

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Ai 10% discount față de oricare alt site de rezervări doar cu adresa ta de email.

Nu vom stoca și nu vom folosi această adresă în viitor.

Nu vreau discount

Mai multe detalii legate de oferta Continental Hotels.