Realizări în 2016 și proiecte noi în 2017
Realizări în 2016 și proiecte noi în 2017

Rezultate bune în 2016 și proiecte pentru 2017

continental hotels proiecte

Rezultatele anului 2016 și proiecte ambițioase pentru 2017

Anul 2017 a adus cu sine creșteri ale tarifelor medii, ca urmare a trendului ascendent din piața hotelieră, care s-a făcut simțit spre finalul lui 2016. Conform OTA (Online Travel Agency), în 2016 a fost înregistrată o creștere solidă atât pe segmentul rezervărilor directe, care sunt mai avantajoase, cât și la costurile de distribuție pentru hotel.

Astfel, în anul 2016, a avut loc o creștere ușoară a volumului de rezervări business, dar și o dezvoltare substanțială a rezervărilor leisure. Odată cu creșterea continuă a rezervărilor online prin OTAs, în 2017 tot mai mulți clienți corporate și/sau travel vor renunța la contractarea directă, motiv pentru care Continental Hotels a lansat pentru aceștia oferta de TARIFE DINAMICE prin care beneficiaza in continuare de discounturi din tarifele publice si prioritate la rezervare.

Datele pot fi accesate și pe site-ul Continental Hotels, în baza unui cod de acces sau direct la hotel, fără a fi nevoie de obligații contractuale de volum.

Referitor la gradul de ocupare din 2016 a hotelurilor din lanțul nostru, creșterea a fost de 5% până la 15%, lucru care ne dorim să se întâmple și în acest an. În același timp, ne așteptăm ca anul 2017 să aducă o creștere cu 10% a creșterii medii de venituri.

Ca și până acum, toate proiectele nostre sunt gândite în așa fel încât rezultatul final să se traducă printr-o experiență cât mai bună pentru voi, oaspeții noștri.


Campania „Mai mult decât profesie. Pasiune!“ este cu și despre pasiunea cu care am învățat să servim oaspeții în fiecare zi a activității noastre. În loc de actori, am folosit chiar angajații companiei pentru a pozele Calendarului anului 2017, prin care dorim să arătăm meseriile din hotel prin prisma pasiunii.

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Ai 10% discount față de oricare alt site de rezervări doar cu adresa ta de email.

Nu vom stoca și nu vom folosi această adresă în viitor.

Nu vreau discount

Mai multe detalii legate de oferta Continental Hotels.