
Cum faci degustarea vinului în 4 pași
Când evaluăm un vin, căutăm, de fapt, defectele care l-ar face de o calitate inferioară. Vezi cum putem deosebi un vin de calitate în 4 pași:
Blog
Într-un domeniu în care lucrăm cu și pentru oameni, credem că pasiunea pentru meserie joacă un rol esențial. De aici a pornit și sloganul „Mai mult decât profesie. Pasiune!“. Colegii noștri au jucat rolul de actori într-un colaj fotografic ce exprimă pasiunea pentru meseriile dintr-un hotel, prin asocieri neașteptate. Astfel, în pozele blogului Continental Hotels vei întâlni de la camerista-balerină, până la barmanul-chimist.
Când evaluăm un vin, căutăm, de fapt, defectele care l-ar face de o calitate inferioară. Vezi cum putem deosebi un vin de calitate în 4 pași:
Femeia are o „problemă” majoră: ce se face cu un singur stomac și atâtea opțiuni de mâncare? Bărbații în schimb, sunt sensibili la cine face micul dejun.
Știai că forma paharului influențează gustul vinului? Un pahar de vin corect trebuie să aibă 4 caracteristici:
Chiar și în hotelurile de top pot apărea unele probleme. Urmează sfaturile noastre dacă vrei ca recepționerul să înțeleagă nemulțumirile tale.
Vă place să plecați cu săpunul, șamponul și loțiunea de corp. Chiar ne bucurăm să le folosiți. Dar pernele, lenjeria de pat sau fierul de călcat sunt proprietatea hotelului.
Am intrat în mintea barmanilor și a ieșit o listă amuzantă cu ceea ce gândesc ei în funcție de ce cocktail sau băutură comanzi:
Ce să nu uiți înainte de călătorie și cum să descoperi cât mai bine regiunea în care vei călători:
Ele, mai capricioase. Ei, mai practici. Cum aleg femeile vs bărbații hotelul perfect? Află de la Adela și Ovidiu, asigurăm o porție sănătoasă de râs!
Dacă pentru unii micul dejun înseamnă doar o gustare dulce, pentru alții prima masă a zilei este uneori chiar mai bogată ca prânzul sau cina.
Serioase dar grațioase. Atente și concentrate. În hotelurile noastre vă oferim siguranță și confidențialitate. Vezi mai multe poze din culise